DOBRO JUTRO

Sedem najboljših razlogov za jutranji seks

Objavljeno 18. april 2017 22.30 | Posodobljeno 18. april 2017 22.33 | Piše: M. F.

Res ima veliko prednosti.

Reklo, da se po jutru dan pozna, zelo drži.

Res je, da seks v partnerski zvezi zelo koristi, če je reden, strasten in sproščen. Tudi če si ga privoščite zjutraj, ima številne prednosti in nudi posebno doživetje. Kajti reklo, da se po jutru dan pozna, drži tudi, kar zadeva telesno ljubezen.

Hitro prebuja

Malo živahnosti med rjuhami spodbudi pretok krvi in hitro prežene zaspanost. Celo učinkoviteje od skodelice kave.

Zagotavlja boljši dan

Jutranji orgazem bo na razpoloženje spodbudno vplival ves dan, saj vas bo navdal s pozitivno energijo in življenjsko močjo.

Dodatno vzburjenje

Zanj si najbrž ne bosta mogla vzeti več kot 10 minut. To lahko prispeva k dodatnemu vzburjenju, saj je na hitro običajno še bolj vroče in strastno.

Močnejša povezanost

Kadar je pred vama prost konec tedna, mu lahko namenita več časa in se po njem dolgo razvajata v postelji. Parom to nadvse pomaga pri krepitvi medsebojne povezanosti.

Dvig samozavesti

Po dobrem jutranjem seksu boste privlačni in zapeljivi brez kančka ličila. Vaša koža bo sijoča, obraz bo krasil nasmeh in polni boste samozavesti, saj bo vaše telo preplavil serotonin, hormon sreče, katerega učinki bodo opazni ves dan.

Delo bo teklo lažje

Jutranji seks je odličen način za dvig produktivnosti. Kadar je namreč nekdo srečen in zadovoljen, bolje in hitreje opravlja svoje naloge.

Zajtrk bo okusnejši

Zamislite si dvoje teles, ki se strastem predajata, ko vse še spi. To je res poseben doživljaj, po katerem bo zajtrk nedvomno okusnejši. Potem ko boste med jutranjim seksom spodbudili pretok krvi in se razgibali, boste potrebovali nov odmerek energije, najpomembnejši dnevni obrok bo zato izjemno teknil.

 

Deli s prijatelji