NI VREDNO

Pet prepovedanih potez zaljubljenih žensk

Objavljeno 16. december 2017 21.30 | Posodobljeno 16. december 2017 21.30 | Piše: M. F.

Kljub zvezi ostanite zvesti sebi.

Čeprav ste v zvezi, nikoli ne pozabite na svoje sanje in cilje.

Nešteto je nasvetov o tem, kaj bi morali početi v prid srečnega razmerja ter izpolnjene ljubezni. Malo manj je tistih v smislu, čemu se je dobri zvezi in sebi v korist bolje izogibati. Poglejte, česa nobena ženska ne bi smela storiti za moškega. Ne glede na to, kako rada ga ima.

Pozabiti na svoje sanje

Vaši cilji in sanje so pomemben del vaše osebnosti. So tisti, ki vas osrečujejo in motivirajo. Če vam dragi posredno ali neposredno namiguje, da bi nanje morali pozabiti, ali na to, da je čas za njihovo uresničitev že minil ter da bi se morali spustiti na trdna tla, ga ne poslušajte. Ne pozabite na svoje sanje, razmislite pa o tem, da bi pozabili na vajino skupno prihodnost.

Zanemariti svoja stališča

Ali celo ravnati v nasprotju z njimi. Čeprav so drugačna od njegovih stališč in se zato včasih ne strinjata, jih nikoli ne bi smeli zatreti oziroma jih podrediti njemu. Mora jih namreč, tako kot vi njegova, spoštovati.

Spreminjati videza

On ima raje rjavolaske, vi imate svetle lase? Namiguje vam, da bi morda morali shujšati kakšen kilogram, imeti drugačen slog oblačenja ali na drugačne načine v vas vzbuja misel, da bi se morali zaradi njega spremeniti. Vsaka sprememba videza ali vedenja naj izhaja iz vas samih in vaše notranje potrebe, ne pa iz prigovarjanja nekoga, ki željo po tem, da bi bili drugačni, prodaja kot ljubezen.

Zniževati meril

Če si nečesa želite, vztrajajte, da bi to dosegli. Ne ostajajte v zvezi, ki vas ne osrečuje samo zato, da ne bi bili sami. Ostanite zvesti svojim merilom in iščite naprej.

Zanemarjati prijateljev

Ne postanite ena od tistih, ki se tedaj, ko so v zvezi, povsem ogradijo od prijateljev. Ne zanemarjajte družbe in najdite čas tudi za ljudi, ki so bili v vašem življenju prisotni veliko prej, preden je vanj vstopil on. Če vas iskreno ljubi, bo to razumel. Če vas ne, ne zasluži vaše pozornosti.

Deli s prijatelji