CILJ

Najlažja pot do točke G

Objavljeno 01. marec 2017 21.10 | Posodobljeno 01. marec 2017 21.12 | Piše: M. F.

Obstaja spolni položaj, ki vedno zmaga.

Obstaja poza, ki je ženskam prav posebej pisana na kožo.

Recepta za popoln seks ni, saj je vse odvisno od partnerjev, njunih želja in potreb, so pa številne študije pokazale, da je med ženskami ena od poz daleč najbolj priljubljena, saj prav v njej najlažje doživijo orgazem.

In ta je misijonarska, ki sicer velja za osnovo vsakega spolnega odnosa. Omogoča popoln stik teles in vroče šepete ter tople poglede, ki nedvomno sodijo med velike spodbujevalce strasti. Ob tem je v tej pozi najintenzivnejša tudi stimulacija točke G, kar še pripomore k njenemu orgazmu. Da pa se je ne bi naveličala (kar se res lahko hitro zgodi), predstavljamo tri različice, ki zagotavljajo najmočnejše orgazme.

Klasična misijonarska

Ona leži na hrbtu z razširjenimi nogami. On je na njej in se ob njeni glavi telesu naslanja na dlani ali komolce. V tej različici so vse niti v njegovih rokah, za izrazitejše občutenje pa si ona pod zadnjico lahko položi vzglavnik.

Obrnjena misijonarska

Položaj je kot nalašč za tiste, ki rade dominirajo v seksu. On leži na hrbtu, noge ima rahlo razširjene, ona je na njem in se na dlani ali lakte na površino naslanja ob njegovi glavi. V tej različici ima glavno besedo ona, ki narekuje ritem, on pa lahko sodeluje tako, da privzdiguje njeno zadnjico.

Misijonarska pod kotom

Ona z razširjenimi nogami leži na hrbtu. On leži na njej tako, da telesi tvorita kot približno 45 stopinj, torej je nekoliko obrnjen v levo ali desno. Za udobnejši položaj in večji užitek lahko ona nogo, ki je na nasprotni strani njegovega telesa, položi čez njegove noge in mu tako olajša gibanje.


 

Deli s prijatelji