NEZVESTOBA

Kje moški najpogosteje varajo

Objavljeno 19. april 2017 22.30 | Posodobljeno 19. april 2017 22.36 | Piše: M. F.

Lahko bi rekli, da priložnost dela tatu.

Priložnost velikokrat res dela tatu.

So kraji in položaji, v katerih se moški najtežje uprejo skušnjavi. Poglejte, kje največkrat skočijo čez plot.

Nočni klub

Divje nočne zabave se pogosto končajo s prešuštvom. Kot pravijo strokovnjaki, alkohol in pomanjkanje dnevne svetlobe moške navdata z zvrhano mero poguma, ti si upajo več in boljšim polovicam radi nataknejo roge.

Delo

Študije so pokazale, da kar 40 odstotkov moških ljubico najde v svojem delovnem okolju in da najpogosteje varajo prav na delu. Stalna bližina in dostopnost sta le dva od mnogih dejavnikov, ki jih napeljejo k prešuštvu.

Fantovščina

Statistike govorijo, da se približno tretjina ženinov pregreši na predvečer poročnega dne, torej na fantovščini. Najbrž vse skupaj dojemajo kot zadnji pozdrav svobodi.

Poroka

Ena od anket, v kateri je sodelovalo 3000 moških, je postregla s podatkom, da si je tretjina moških v odsotnosti stalne partnerice privoščila skok čez plot na tuji poroki. Večina je povedala, da se jim je ponudila priložnost, ki je niso želeli izpustiti, a da so dejanje kasneje obžalovali.

Telovadnica

Hormoni, preznojena telesa in ozka oblačila. Telovadnico moški opisujejo kot kraj, kjer se le težko uprejo meseni skušnjavi.

Spletna omrežja

Prevara ni definirana zgolj s spolnim odnosom, lahko je tudi čustvene narave. Čustveno varanje velikokrat boli celo bolj od telesnega. Zadnjih nekaj let je opaziti porast tega na facebooku, instagramu, twitterju, snapchatu ipd. Na teh omrežjih se najdejo nadvse pripravni načini za iskanje zunajzakonskega partnerja.

Stanovanje najboljšega prijatelja

Moški drug drugemu v kočljivih trenutkih pogosto krijejo hrbet. Zato bi, tudi ko gre za varanje, drug za drugega storili vse. To ne pomeni, da najboljši prijatelj nečedno dejanje podpira, bo pa v večini primerov zamižal na eno oko in vsaj za en večer prešuštniku odstopil stanovanje.

Deli s prijatelji