OBLINE

Kim je z rentgenom dokazala, 
da je njena ritka prava

Objavljeno 01. julij 2011 11.09 | Posodobljeno 01. julij 2011 11.09 | Piše: T. P.

S polnimi prsmi in zaobljeno ritko Kim Kardashian ne ustreza anoreksičnim idealom

Ali bo rentgenski posnetek prepričal ljudi, da je njena zadnjica delo narave?
Zrcalce, zrcalce, na steni, povej, katera ima najlepšo ritko v deželi tej? Ko je pred nekaj leti privršala na svetovno medijsko sceno, so pogledi moških obstali. Kot prikovani, z odprtimi usti in žarečimi očmi so se vdali skoraj hipnotični moči, ki so jo izžarevale bujne obline sicer drobne temnolaske. In čeprav s svojimi polnimi prsmi in zaobljeno ritko ne ustreza anoreksičnim idealom sodobnih manekenk, je pometla s konkurenco in na drugo stopničko vrgla celo zemljanko z najrazvpitejšo zadnjico, Jennifer Lopez. Osvojila je naslov nosilke najlepše zadnjice leta 2010. Žal pa zavidljivi in strupeni jeziki nikoli ne počivajo, a Kim Kardashian jih je zdaj utišala enkrat za vselej – z rentgenom je svetu dokazala, da je njena ritka resnično le delo narave.

Kim nikoli ni zagovarjala pretirano vitkih ženskih teles. Konec koncev je narava z namenom obdarila ženske z oblinami, bodice vrstnic v mladih letih, da ima veliko zadnjico, pa je odpravila z enim samim zamahom. »Takšna mi je všeč!« In zdaj je všeč vsemu svetu, ki pa očitno ne more sprejeti dejstva, da je lahko sicer ne najmanjša, pa vendar privlačno zaobljena ritka le rezultat trdega dela in odličnih genov. Da ni le mojstrovina izpod spretnih prstov lepotnih kirurgov. »Kroži nešteto govoric, da sem si dala vstaviti vsadke. Počasi mi bo prekipelo, saj sem resnično ponosna, da je zadnjica le moja in ne delo kirurgov ali injekcij. Po očetovi strani sem Armenka, moja zadnjica pa je zapuščina armenske krvi. Poleg tega redno, ko le utegnem, obiskujem telovadnico,« je nedavno dejala Kim. Malce se je sicer spogledovala z magijo botoksa, a ker se je njen zadnji poskus končal z alergično reakcijo in zateklinami, se bo tudi injekcijam za bolj napeto kožo izogibala še vsaj nadaljnjih 10 let.

Prava ali umetna? To je vprašanje, ki se že dolgo podi po glavah mnogih. In po letih ugibanj je očitno neznansko pomembno vprašanje dobilo odgovor. »Želela sem utišati govorice in vsem dokazati, da je ritka moja. Zato sem tudi odgovorila na morda malce šaljivi izziv sester,« je dejala temnolaska, za katero se je celo trdilo, da ji je med poletom med New Jerseyjem in Las Vegasom razneslo en vsadek. Pri vseh govoricah pa verjetno pomaga le znanstveni ali medicinski dokaz, zato se je odpravila v ordinacijo družinskega zdravnika, si nadela bolniško haljo in srčico nenehnih debat nastavila rentgenu. Vsevidnim žarkom je nato nastavila oprsje še sestra Kourtney, edina iz velikanskega klana Kardashianovih, ki se je odločila za lepotno operacijo. S primerjavo med naravo in dosežki lepotne kirurgije sta sestri morda končno zadovoljili radovedneže in ustavili plaz govoric.

Četudi se ameriška starleta udobno počuti v svojem telesu, jo vendar občasno zbode nezadovoljstvo, ženska nečimrnost pa požene v telesno vadbo. »Pomembno je najti vsaj en del svojega telesa, ki ti je všeč, in ga poudariti. Resnično pa mi niso všeč moja stegna; so mlahava, imam tudi celulit. In ne glede na to, koliko telovadim ali tečem, jih ne morem zmanjšati. Vseeno pa so del mene, zato sem jih sprejela.«

Kljub temu še ne obupa. Začela je dvakrat na dan obiskovati telovadnico, posegla je po pripravku za izgubljanje kilogramov, hkrati pa spremenila prehrano. Z jedilnika je črtala vse, kar obožuje, tudi največjo pregreho, sladkarije, z neverjetno vztrajnostjo pa se je lotila treningov, ki bi na kolena spravili marsikaterega moškega. Konec koncev je ura telesne vadbe, pri kateri porabi kar 1000 kalorij, šok za telo in precejšnji izziv za vsakogar. »Oblikovanja telesa se je lotila kot vsakega posla: ne pritožuje se, njen obraz pa ne izdaja ničesar razen popolne osredotočenosti,« je dejal njen trener Gunnar Peterson, ki je po trnovi poti do zavidljivega telesa gnal tudi J. Lo. Sicer pa, če je pred štirimi leti navdušila svet s fotografijami v Playboyu, bo zdaj gotovo navdušila tudi zaročenca Krisa Humphriesa – z nekaj izgubljenimi kilogrami ali ne. Na prstanec ji gotovo ni nataknil 20 milijonov vrednega prstana zgolj zaradi njenih že zdaj zavidljivih oblin.
Deli s prijatelji