SEKS TAKO IN DRUGAČE

13 vrst seksa, ki 
ga morate doživeti

Objavljeno 13. marec 2017 21.10 | Posodobljeno 13. marec 2017 21.12 | Piše: K. G.

Ste že seksali v slovo ali na javnem kraju?

Če vedno znova podležete skušnjavi, gre lahko za resno težavo.

1 Seks na plaži

Videti je strašansko dobro in nepopisno romantično, a tako je le videti. Resnica je običajno veliko bolj nerodna in polna peska, zato lahko takšen seks mirno še naprej gledate le v filmih. Ničesar ne boste zamudili.

2 Seks pod prho

Je približno tako udoben kot seks na plaži in morda za spoznanje bolj nevaren, saj lahko v trenutku zdrsne enemu ali drugemu. Poleg tega je voda nehvaležen lubrikant in lahko vas celo zebe.

3 Izguba nedolžnosti

Je treba sploh kaj dodati, razen da brez tega v življenju ne gre? Ni pa to seks, ki bi sčasoma obveljal za najboljšega, pa če ste še tako zaljubljeni.

4 Prvi seks z novim partnerjem

Izkušnje so tu, praksa pa jih še ne dohaja. Drugače povedano, ni nujno, da se boste z novim partnerjem takoj ujeli do popolnosti, to boste ugotovili sčasoma, zato ne sodite po prvi izkušnji. Ali pač – seks za eno noč je lahko nepozaben.

5 Igra vlog

Vlog, ki jih lahko preigravate med rjuhami, je neskončno mnogo in uspešno preženejo dolgčas iz spalnice, vendar za to potrebujete kar veliko sproščenosti, igrivosti in zaupanja v partnerja.

6 Seks v javnosti

Pogosto je umazan in neroden, a s seboj prinese toliko vznemirjenja, da ga je vredno preizkusiti.

7 Brzinski seks


Ko te prime... Kadar drugače, kot da v tem trenutku seksaš, pač ne gre. Zanimiva popestritev odmora za kosilo, ki v vas prebudi živalsko plat.

8 Seks za premirje

Prepiranje nikomur ne koristi, a ima dobro plat, če jo znate izkoristiti, kajti seks za premirje velja za enega najboljših, to pa zato, ker se oba partnerja še posebno potrudita drug za drugega, da bi popravila vtis.

9 Jutranji seks

Pozabite na slab zadah in skodelico kave, jutranji seks vam bo hitreje pognal kri po žilah in vam vlil sveže energije za ves dan.

10 Zadeti seks

Skoraj vsakomur se zgodi, da v življenju kdaj seksa, ko ni v treznem stanju. Lahko imate veliko od tega in prijetno eksperimentirate ali pa se ne spomnite ničesar, v vsakem primeru je to posebna izkušnja.

11 Nezvesti seks

Vsi vemo, da je varanje napačno, ampak kaj ko so prepovedani sadeži najslajši.

12 Hotelski seks

Ni jasno zakaj, ampak lepo urejene hotelske sobe so hudo erotične in imajo lahko nadvse prijetne erotične posledice.

13 Seks za slovo

Neverjetno, to je lahko najboljši seks vašega življenja. Tako dober, da ga boste hoteli čez pol leta spet ponoviti, čemur sledi vprašanje, zakaj ste se sploh razšli. Ko pa je seks enkraten! 

 

Deli s prijatelji