KAKOVOST

10 razlogov, zakaj je alfaženska najboljša partnerica

Objavljeno 15. april 2017 22.00 | Posodobljeno 15. april 2017 22.03 | Piše: M. F.

Izboljša življenje vsakega moškega.

Alfaženska svojo srečo vselej postavi na prvo mesto.

Ona je, kot bi rekli, alfaženska. Je svobodnega duha in pravi primer ženstvenosti, je neodvisna in se ne jezi za vsako malenkost. Tu pa je še nekaj razlogov, zakaj je za vsakega moškega najboljša partnerica.

Je pristna

Je samozavestna in verjame vase. Ne ozira se na negativne komentarje, ne zanima je, kaj si drugi mislijo o njej, zato nikoli ne igra, temveč je vedno pristna in naravna. 

Vedno išče pozitivno

V vsem in v vsakomur najde pozitivno plat. Tudi iz vas bo znala izvleči najboljše in vas bo vedno spodbujala pri doseganju ciljev, saj zna biti pravi navdih.

Ob njej boste dihali s polnimi pljuči

Ona ni srečna, če samo sedi in čaka. Vedno išče nove preizkušnje, nove avanture. Vajina zveza bo kreativna in dinamična.

Resnično vas ljubi

V resnici vas ne potrebuje, z vami je zato, ker vas ljubi, in kljub vajini partnerski zvezi bo še vedno neodvisna. Zna biti srečna v intimnem razmerju in sama.

Ne dramatizira

Ne jezi se za vsako malenkost in vam ne bo vedno očitala napak. Ko bosta zgladila spor, ga bo tudi pozabila.

Zna krmariti med vsemi platmi življenja

Pri tem bo pomagala tudi vam. Sposobna se je spoprijeti z vsemi težavami. Zlepa ne odneha, je inteligentna in osredotočena na svoje cilje. Če se znajde v težavah, najde moč, da jih odpravi.

Ni je strah prvih potez

Ni sramežljiva, in kadar si kaj želi, vse moči usmeri v doseganje želenega. Zato bo tudi pri osvajanju brez oklevanja storila prvi korak. Vsi dvomi o tem, ali ste ji res všeč, bodo odveč.

Ne bo ji treba zagotavljati občutka varnosti

Moškega ne potrebuje zato, da bi se počutila varna, in če ne bosta skupaj, ne bo vedno preverjala, s kom ste in kaj počnete.

Poskrbi zase

Vedno. Svojo srečo in dobro počutje vselej postavi na prvo mesto in si oboje zna zagotoviti sama.

Zvesta je

Vsi odnosi (družinski, prijateljski ali romantični) so zanjo zelo pomembni. Vanje vlaga veliko moči in jih z ničimer ne ogroža. Vedno je pripravljena nuditi podporo in nasvet, tudi kompromisi ji niso tuji, ne pusti pa se poniževati. Če vidi, da partnerski odnos ne deluje, se mu brez pomisleka odreče.

Deli s prijatelji