NEPRIVLAČNO

10 malenkosti, ki moške pri ženskah najbolj motijo

Objavljeno 05. december 2017 21.20 | Posodobljeno 05. december 2017 21.21 | Piše: M. F.

Ne gre le za videz, temveč tudi za obnašanje.

Pretirana negativnost in tekmovalnost v moških očeh nista privlačni.

So stvari, ki jih moški pri partnericah ne prenašajo. V bistvu jih motijo pri ženskah na sploh. Poglejmo si seznam nepriljubljenih.

Preveč ličil

Morda se sebi zdite na moč privlačni in se tudi prijateljice strinjajo, da z debelo plastjo pudra, bleščicami, senčili in močno našminkanimi ustnicami spominjate na pravo zvezdo. A moški se s tem ne bi strinjali. Malce nevtralnih, nevpadljivih ličil že, toda nikakor ne pretiravati.

Prevelike spremembe videza

Vam se zahoče spremembe in čudovite dolge lase si drastično skrajšate ter jih ob tem še pobarvate v žarečo rdečo barvo. Počutite se super, on pa ne ravno. Korenitih sprememb ne mara preveč, sploh pa ne, če so te pogoste.

Opravljanje

Kdor veliko opravlja in grdo govori o sosedih, sodelavcih, sorodnikih, celo prijateljih, se pretirano ukvarja z drugimi. Kar pomeni, da nima dovolj samozavesti, da bi se zazrl vase in se osredotočal na svojo osebnostno rast. Dejstvo je, da to za nikogar, zlasti pa za moške, ni privlačno.

Pretirana navezanost

Ne glede na to, da sta v intimni zvezi, bi še vedno morali imeti tudi življenje zunaj razmerja in se ne povsem zanašati ter opirati na svojega dragega. Samostojna ženska s pestrim življenjem in ambicijami je privlačna, tista, ki se partnerja drži kot klop, pa vse prej kot to.

Pretirana samohvala

Eno je samozavest in ponos, drugo pa pretirana samohvala in neskončno poudarjanje svojih dosežkov ter uspehov na katerem koli področju. Pretirana samozaverovanost žal nikoli ne more biti seksi.

Grdo govorjenje o bivšem

Če v prejšnji zvezi niste bili deležni pozitivne izkušnje, imate sedaj novo priložnost. A če se boste z besedami vedno znova vračali k bivšemu partnerju in vsemu, s čimer vas je spravljal ob pamet, boste to priložnost zapravili. Kajti vaš novi bo dobil vtis, da prejšnje zveze še niste preboleli, prav tako pa mu bo tudi jasno, da ste zamerljiva in ne preveč plemenita oseba.

Negativnost

Vsakdo je včasih slabe volje in ne vidi poti naprej. Toda če se vselej osredotočate le na temne plati življenja, ste pesimistični in zagrenjeni ter se ničesar ne znate veseliti, boste od sebe odgnali tako prijateljice kot svojega srčnega izbranca.

Primerjava in tekmovalnost z drugimi ženskami

Katera bolje kuha, katera ima boljši avto, lepšo hišo, se lepše oblači ... V stalni primerjavi z drugimi vsakdo pozabi na svoje vrline in tisto, za kar je v življenju lahko hvaležen. To pa ni dobra popotnica za uspešno in trajno zvezo, česar se moški dobro zavedajo.

Stalno strinjanje z njim

Lahko sta sorodni duši z enakimi konjički, pogledom na življenje, prihodnost in družino, vendar obstajajo tudi teme, kjer se vajina pogleda razhajajta. In če tudi tedaj, ko se ne strinjate z njim, vedno le prikimavate, sčasoma zanj ne boste več ne zanimivi ne privlačni.

Stradanje

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec, kar večina parov že na začetku spozna in zato se nabere pri kom kakšen kilogram več. To njega ne moti, moti pa ga pretirano odrekanje hrani, ki spominja že na stradanje. Ženske, ki se preveč obremenjujejo s tem, kaj, koliko in kdaj pojedo, za moške niso privlačne. Veliko bolj so jim všeč tiste, ki znajo uživati življenje in si brez slabe vesti privoščijo okusen obrok.

Deli s prijatelji