OČITNO

10 dokazov, da igra orgazem

Objavljeno 16. marec 2017 21.40 | Posodobljeno 16. marec 2017 21.42 | Piše: M. F.

Kako vedeti, da ne uživa tako, kot se zdi.

Njeno zadovoljstvo morda ni pristno.

Veliko žensk bolj ali manj pogosto orgazem zaigra. Nekatere zato, da ne bi razočarale partnerja, druge, da bi se vse skupaj čim prej končalo, tretje, ker so negotove vase. Kako pa odkriti, kdaj ni ravno poštena? Tu je deset znakov, da s seksom ni tako zadovoljna, kot vas poskuša prepričati.

Preveč usklajeno dihanje

Če se vam dozdeva, da njen obraz ni sproščen ter so njeni vdihi in izdihi, čeprav globoki, usklajeni, je dokajšnja verjetnost, da orgazem igra. Med spolnim vrhuncem se na obraz prikradejo nekoliko nenavadni izrazi, glasovi so taki in drugačni, dihanje pa je vse prej kot usklajeno.

Po seksu molči

V resnici ji je nekoliko neprijetno kar koli reči, saj se boji, da bi jo glas izdal, da je ravno zaigrala orgazem.

Nenaravno se smehlja

Ko jo po, kot se vam zdi, neverjetnem seksu srečni pogledate, na njenem obrazu ni nasmeha ali je vidno narejen. Po dobrem orgazmu ta nedvomno pride sam od sebe in je videti več kot iskren.

Izogiba se stiku z očmi

Če po akciji molči ali prida samo, kako je bilo dobro, v oči pa vas noče pogledati, ste lahko povsem prepričani, da ni iskrena in se boji, da bi to prebrali v njenih očeh.

Pred seksom potrebuje stimulacijo

A ne v obliki predigre, temveč alkohola, morda tudi droge ali tabletke. V tem primeru tako v razmerju kot v intimnem odnosu ni vse tako, kot bi moralo biti.

Videti je nenaravno srečna

Če med seksom kriči, a se vam zdi, da je vse skupaj malce preveč intenzivno, je velika verjetnost, da igra. Res je, da nekatere med vrhuncem dobesedno podivjajo, a če to pri njej ni ravno običajno, vas najbrž poskuša prepričati, da je bolje, kot v resnici je.

Nenadoma si v postelji želi novosti

Seveda ni s tem nič narobe, a kaj lahko razlog tiči v tem, da seks ni bil tako odličen, kot se vam je zdelo, in se je odločila vajeti vzeti v svoje roke ter končno doživeti orgazem. V tem primeru nedvomno gre upoštevati njene želje.

Ko beseda nanese na to, ji je malo neprijetno

V družbi prijateljev ali kadar se pogovarjata sama, beseda nanese na posteljne aktivnosti in na užitke, ki jih te prinašajo, ona pa je ob tem vidno v zadregi, molči ali hoče spremeniti temo. To ne pomeni nujno, da ji je ob seksi temah neprijetno, temveč, da nima dovolj izkušenj, ki bi jih delila z drugimi.

Po seksu vas hvali

Na vsa usta, pri tem pa ima na obrazu malce zaščitniški nasmeh. Vse to kaže na samo eno iskreno čustvo: obžalovanje, ker seks ni bil po njenem okusu.

Pogosto omenja orgazme svojih prijateljic

Natančneje to, kako doživljajo zaporedne vrhunce in kako se ob tem počutijo. S tem vam po ovinkih sporoča, da bi jih rada doživela tudi ona, okusila tisto, kar prijateljice, in da z zadevami v postelji trenutno ni zadovoljna.

 

Deli s prijatelji