POLET

Recept: Azijska mojstrovina ali pikantni rezanci s sezamom

Objavljeno 20. november 2015 20.00 | Posodobljeno 20. november 2015 20.00 | Piše: L. Š.

Na vsake toliko nas prime, da bi v naši domači kuhinji poskusili nekaj novega, nekaj drznega, kar tako, za poživitev vsakdana. Zdaj lahko to storite v tridesetih minutah.

Sicer obstaja tudi možnost obiska katere izmed restavracij z azijsko hrano, a saj veste kaj pravijo: najlepše je doma. Hiter skok v trgovino po sezam, ker verjamem, da ga večina nima doma na zalogi, v vrečko vržemo še nekaj malenkosti, čez eno uro pa je na mizi že fantastična pikantna pojedina za štiri jedce, ki jim malček drugačni okusi niso tuji, oziroma jih sprejemajo z odprtimi rokami.

Fantastično za domače večerje s prijatelji.

Našo tokratno jed lahko pripravimo kot predjed, glavno jed ali pa le prigrizek, tako, za sproti. Obenem pa bodite tako pogumni, da se boste jedi lotili s palčkami!

Recept za pripravo azijske jedi, boste našli tukaj. image

Deli s prijatelji