MOJSTRICA PEKE Z DROŽMI

Nataša Đurić: Zelo rada podarim kruh

Objavljeno 21. december 2017 11.47 | Posodobljeno 21. december 2017 11.48 | Piše: Klavdija Miko

Pred šestimi leti se je zaradi zdravstvenih težav začela izogibati pekovskemu kvasu in ker kot raziskovalka ni mogla iz svoje kože, je peko z drožmi podrobno raziskala in izmojstrila. Večina pozna takšno testo pod imenom kislo. Stereotipom navkljub tak kruh ni prav nič kisel in zbit, temveč čudovito mehak, polnega okusa in s hrustljavo skorjico. Ko ga Nataša Đurić še imenitno okrasi, je prava paša za oči.

Pred šestimi leti se je zaradi zdravstvenih težav začela izogibati pekovskemu kvasu in ker kot raziskovalka ni mogla iz svoje kože, je peko z drožmi podrobno raziskala in izmojstrila. Večina pozna takšno testo pod imenom kislo. Stereotipom navkljub tak kruh ni prav nič kisel in zbit, temveč čudovito mehak, polnega okusa in s hrustljavo skorjico. Ko ga Nataša Đurić še imenitno okrasi, je prava paša za oči.

Deli s prijatelji