ADIJO, BARVNA USKLAJENOST

Zanjo in zanj: živahne barve in vpadljiva očala

Objavljeno 23. julij 2011 20.05 | Posodobljeno 24. julij 2011 12.00 | Piše: M. F.

Tudi pri izbiri modnih dodatkov pozabite na barvno usklajenost in se predajte barviti sproščenosti

Vpadljivi okvirji so menda letos nuja, za oba

Modra, turkizna, oranžna, rumena: poletje je pravi čas, da v svojo garderobo vnesete živahnost z veselimi in vpadljivimi barvami. Sive in črne odtenke pustite za turobne zimske dni in se na zabavo podajte v pisanih kombinacijah. In ne, pisane barve se ne podajo le damam. Vanje naj se odenejo tudi moški.

Mornarske proge vseh barv

Pozabite na sramežljivost in konservativnost ter se prepustite svetovnim modnim trendom. Privoščite si najbolj nore kombinacije. Običajne ali polo majice v zeleni ali modri majici bodo zagotovo prava izbira, najpogumnejši pa se bodo upali odeti tudi v oranžne, rumene, rdeče in celo rožnate odtenke.

Odličen izbor so majice z mornarskimi progami, vendar ne ostanite zgolj pri belo-modri kombinaciji. Tudi rdeče-črna ali rdeče-bela sta kot nalašč za poletne dni. Majice se seveda odlično podajo k poletnim hlačam v nevtralnih sivih, olivno zelenih ali bež barvah.

Nuja: sončna očala s pisanimi okvirji

K sproščeni poletni opravi sodijo tudi modni dodatki. Pri tem se ne obremenjujte z usklajevanjem barv. Svobodno izbirajte odtenke, ki na prvi pogled ne sodijo skupaj. Hit sezone so vsekakor sončna očala z vpadljivimi okvirji. Tudi pri izbiri pokrivala pozabite na rjave ali sive barve. Naj bo kar najbolj pisano. Nosite ročno uro? Letos so najbolj modne tiste, v zeleni ali turkizni barvi.

Sprostite torej zavore, pozabite na kalupe resnosti in si privoščite najbolj nore kombinacije!

Deli s prijatelji