NASVET

Trije načini plastenja oblačil

Objavljeno 01. februar 2013 14.08 | Posodobljeno 01. februar 2013 11.35 | Piše: A. F.

Plastenje je že dolgo nadvse priljubljeno.

Plastenje je v modi.

Ni dvoma, da se plastenje oblačil na modnem parketu pojavlja že lep čas. Kot kaže, se bo ta trend še obdržal na modni sceni, zato vam v naslednjih odstavkih predstavljamo plastenje in to, kako ga najbolje izkoristite sebi v prid.

Jakne

Prav vsaka modna kombinacija je lahko na koncu zaključena z usnjeno jakno, ki bo dodala nekaj uporniškega videza. Tako se za pravo plastenje lahko odločite v kombinaciji s srajco, razvlečenim puloverjem in usnjeno jakno.

Jakna čez jakno

To možnost boste opazili, če se boste znašli sredi tedna mode. Tako plastijo svoje kose oblačil različne modne urednice in znani modni blogerji. Za kombinacijo potrebujete dve jakni, ki sta lahko popolnoma različnih dolžin in velikosti, pri čemer samo poveznete eno čez drugo.

Dolge rokavice

Morda s pridihom patine (vintage), pa še vedno moderno je plastenje s pomočjo dolgih rokavic. Te bodo pravi dodatek vaši modni podobi, poleg tega pa bodo vaše nežne ročice obvarovane pred škodljivimi zunanjimi vplivi. V kombinaciji z dolgo elegantno obleko boste nedvomno blesteli.

Deli s prijatelji