ZAPELJIVO

Trend: tunika v vseh barvah in dolžinah

Objavljeno 25. julij 2011 12.21 | Posodobljeno 25. julij 2011 12.21 | Piše: L. K.

Tunika je izmed vseh kosov oblačil, ki jih imate v omari, najhvaležnejša rešitev, ko morate biti urejeni

Poleti je tunika kos oblačila, ki ne sme manjkati v omari

Nanjo prisegajo tako zvezdnice kot navadne smrtnice, v antičnih časih so jo nosili tudi moški. Za zapeljiv poletni videz kombinirajte tuniko s slamnikom in pravim nakitom. Priporočamo viseče uhane, ki s spuščenimi lasmi dodajo pridih zapeljive sproščenosti. Če tuniko nosite samo na plaži, si med dodatki za popestritev ne izberite zapestnic ali prstanov.

Daljše, krajše in privlačne

Dizajnerske hiše so letos tuniko uvrstile v sam vrh svojih kreacij. Matthew Williamson je v sodelovanju s hišo H & M povzročil pravo stilsko revolucijo s paleto prav vseh barv na barvni lestvici. Fendi, Gucci in Alberto Ferreti so prisegali na daljše izvedbe tunike, Azzaro, Versace in D & G pa pristali na prepoznavno krajše oblike privlačnega videza.

Zakaj je rešiteljica?

Tuniko imamo ženske rade tudi zato, ker nas reši pred zagato, če imamo kakšen kilogram preveč, a si vseeno želimo urejenega videza in privlačnosti. V kombinaciji z visokimi petami ali navadnimi sandalami ohlapna tunika tudi preobilno žensko telo naredi popolno. Lahko jo nosite na kavbojke, že nekaj let popularne legice ali kar na gole noge, kar imajo moški najraje.

Deli s prijatelji