VIVA'S PROJECT

Sita iskanja ustanovila 
svojo znamko

Objavljeno 06. julij 2015 12.20 | Posodobljeno 06. julij 2015 12.21 | Piše: Branka Grbin

Ko neuspešno iskanje popolne torbic pripelje do lastnega podjetja.

Pred dobrim letom je povsem obupala nad iskanjem edinstvene torbice, zato si jo je dala izdelati po naročilu. To pa je Živo Javeršek pripeljalo do tega, da je končno začela resno razmišljati o svoji znamki torb. Rodila se je Viva's Project, ki ljubiteljicam večnih torbic trenutno ponuja že tri modele, Bucket, Tote in Mini. Jeseni se jim bo pridružil nov, ki trenutno še nastaja.

Je bilo težko ustanoviti svojo znamko in zagnati posel?

Pravzaprav ne, idejo sem imela že nekaj časa v mislih, treba jo je bilo le spraviti v realnost. Seveda je za tem ogromno dela in učenja (predvsem na lastnih napakah).

Kako se je porodila ideja za ime Viva's Project?

Preden sem se spustila v samostojne vode, sva s prijateljico skupaj ustvarjali blog po imenu Lavivavera, ki izhaja iz imen obeh – Viva, kot italijansko Živa, in Vera, ker je prijateljici ime Veronika, tvorita Lavivavera. Ko sem začela svojo znamko, sem izhajala iz že ustvarjenega imena, le nekoliko sem ga prilagodila.

Kako bi opisali svoje torbice?

Torbice pod mojo blagovno znamko so predvsem preprostih oblik, kakovostne, ročno narejene iz pravega usnja in izdelane za ženske, ki vedo, kaj hočejo.

Ali jih izdelujete in šivate sami ali imate pomoč?

Za vse, razen za izdelavo, poskrbim sama, izdelujejo pa jih slovenske šivilje.

Katere materiale uporabljate?

Samo usnje.

Deli s prijatelji