LEPOTICE

Sestre Delevingne: iz bogate družine do modnega sveta

Objavljeno 07. marec 2013 11.25 | Posodobljeno 07. marec 2013 11.27 | Piše: Da. M.

Kdo so Cara, Poppy in Chloe Delevingne?

Cara Delevingne.

Najbolj popularni sestri na Otoku sta zagotovo Kate in Pippa Middleton, kmalu za njima pa so plavolase sestre Delevingne. Poppy, Cara in Chloe Delevingne so naraščaj britanskih uglednežev, očeta Charlesa, ki se ukvarja s prodajo nepremičnin, in mame Pandore, ki je v priljubljeni veleblagovnici Selfridges zaposlena kot VIP-stilistka. Za priljubljenost v visoki druži pa se družina lahko zahvali Pandorinemu očetu Jocelynu Stevensu, uglednemu britanskemu uredniku.

Družina Delevingne se na račun Stevensa vrti v krogu britanskega jet-seta, na leto odpotujejo na pet potovanj, po svetu pa imajo več nepremičnin. Kot se za premožno družino že skorajda spodobi, imajo tudi Delevingnovi temno preteklost. Mama Pandora je bila v 80. letih priljubljena in zabave željna plavolaska, ki se je vrtela v elitni družbi in bila odvisna od heroina. Hčerke so zato svoje otroštvo preživele z očetom, ko se je Pandora ozdravila odvisnosti pa se je družina preselila v Chelsea, kjer je njihov dom še danes.

image
Poppy Delevingne. Foto: Reuters

Dve na zabavah, tretja v šoli

Navdušenost nad družabnim življenjem sta, poleg modnega okusa, po mami podedovali sestri Poppy in Cara, ki se družita s Pixie Geldof, z Georgie May Jagger, Alexo Chung, Lauro Bailey in s Sienno Miller. Chloe, ki je medijem najmanj poznana, pa se je odločila za drugačen stil življenja in se izobraževala v najdražjih zasebnih šolah ter je edina od sester, ki je diplomirala. Med šolanjem je spoznala Louisa Buckwortha, s katerim je bila poročena 17 mesecev, njun zakon pa je razpadel, ker se je Chloe zapletla v razmerje z njegovim najboljšim prijateljem, s katerim sta še danes skupaj. Pridna Chloe zdaj z novo ljubeznijo okuša svet zabave, ki ga prej ni poznala.

Če je Chloe najbolj mirna in učena od treh lepih sester, pa Cara in Poppy od svojih najstniških let sami služita denar. Obe sta znani manekenki, Poppy so odkrili pri 14 letih in jo razglasili za naslednico Kate Moss. Sodelovala je s številnimi modnimi imeni, po štirih letih manekenske kariere je zapustila London in se preselila v New York, kjer poskuša uspeti kot igralka. V igralstvu si želi uspeti tudi 20-letna Cara, a je trenutno na vrhuncu manekenske kariere. Je dekle, ki je zaznamovala tedne mode, ki so se ravno odvili v Londonu in Milanu. Prejela je tudi priznanje za model preteklega leta in je trenutno ena najbolj priljubljenih manekenk. 

Deli s prijatelji