MODNI DVOBOJ

Še en dvoboj v Wimbledonu: Victoria premagala Kate

Objavljeno 07. julij 2014 12.15 | Posodobljeno 07. julij 2014 12.15 | Piše: B. G.

Medtem ko so bile oči teniških navdušencev včeraj uprte v Novaka Đokovića in Rogerja Federerja, so modne poznavalke skrbno prečesavale elitno občinstvo in iskale najlepše oblečeno zvezdnico.

Victoria Beckham v zmagovalni kreaciji Wimbledona.

Med vsemi znanimi obrazi, ki smo jih včeraj opazili na moškem finalu na teniškem turnirju v Wimbledonu, se je brez dvoma najbolje odrezala modna oblikovalka Victoria Beckham. Victoria je blestela v obleki z A-krojem in nasprotujočih si barv, ki so se v tej kreaciji odlično dopolnjevale: bela, oranžna, mornarsko modra in vinsko rdeča. Upali bi si reči, da je obleka del njene kolekcije, saj 40-letna zvezdnica zadnje čase redko zgreši s svojimi stvaritvami.

Kate Middleton, katere stil je vedno pod drobnogledom, je za včerajšnji finale reciklirala obleko oblikovalca Jonathana Saundersa, ki jo je nosila že na kraljevi turneji pred dvema letoma. Čeprav ji obleka pristoji in ji nikakor ne bi mogli očitati, da ni videti dobro, jo je Victoria tokrat prekosila, zato moramo modno zmago na letošnjem Wimbledonu pripisati njej.

Deli s prijatelji