OCENA

Priznanje Mojci Mavec

Objavljeno 01. februar 2013 11.20 | Posodobljeno 01. februar 2013 11.21 | Piše: A. F.

Njen slog je vreden vseh pohval.

Plus za vedno urejeno Mojco Mavec.

Ko smo tokrat potegnili črto pod modno oceno, smo začudeno ugotovili, da se oblačilna kultura očitno vedno bolj dviguje, saj so tokrat od vsi slogi resnično dobri.

Mojci gre vedno odlično

Prva med vsemi je prav gotovo voditeljica Mojca Mavec, ki se zelo odlično znajde tudi v modnih vodah. To vedno znova dokazuje na prav vsaki družabni prireditvi, za katero se elegantno uredi od glave do pet. Tudi v tem tednu ni bilo nič drugače, zato ji poklanjamo modni plus.

Ota se trudi

Sicer ne vedno najbolje urejena, saj se ji, ko ni pod budnim očesom stilistov, zgodi tudi kakšen strel v prazno, vendar je Ota Roš še vedno razmeroma dobro modno ozaveščeno dekle. Tokrat ji je uspelo, zato si zasluži modni plus.

Brezčasna Irina

Seveda ni prav nič presenetljivo, da se je na tedenskem seznamu znašla tudi manekenka Irina Osypenko, ki je dobro znana po svojem izbranem slogu. Očitno se v modnih oblačilih, ki jih sicer nosi na modni pisti, odlično počuti tudi v zasebnem življenju, saj vidno kombinira strast do dela s strastjo do mode, kamor se uspešno vključuje tudi njena garderoba.

Nezgrešljiva Nadiya

Prav nikoli na družabnih dogodkih ne moremo gre zgrešiti manekenke in plesalke Nadiye Bychkove, ki poleg plesa obvlada tudi modne smernice, saj ji vedno uspe izbrati obleko, ki je popolnoma primerna za ustvarjanje izborne modne zgodbe. Z modo dejansko nima nobenih težav, saj se njena postava popolnoma prilega manekenski, zaradi česar lahko nosi oblačila, ki so še sveža priromala z modnih pist.

Deli s prijatelji