OCENA

Našpičena Alya

Objavljeno 08. februar 2013 11.53 | Posodobljeno 08. februar 2013 11.53 | Piše: A. F.

V tokratni modni oceni smo se posvetili tudi moškemu delu zvezdniške scene.

Plus za Ano Klašnja.

Vedno pogosteje se dogaja, da nas iz tedna v teden pozitivno preseneča le en zvezdnik ali zvezdnica z domače scene slavnih in tudi v tem tednu, žal, ni nič drugače. Medtem ko nas je del ženskega šopka slavnih pozitivno presenetil, nas je drugi del popolnoma razočaral, povsem enako pa se je dogodilo tudi pri moških.

Za slovenske modne oblikovalce

Pevka Alya nas je tokrat povsem presenetila, saj je na nastopu nosila obleko slovenske modne oblikovalke Nine Šušnjara, čeprav smo že navajeni, da večinoma nosi oblačila hrvaškega modnega oblikovalca Zorana Aragoviča. Zdi se, da končno tudi sama bolj odkrito podpira domače modne oblikovalce, za kar prav gotovo zasluži plus.

Manca nekoliko slabše

Žal pa se prvotno navdušenje ni nadaljevalo, saj je ob pogledu na stajling pevke Mance Špik popolnoma izpuhtelo. Pevka je kombinirala zaprto bluzo z dokaj kratkim krilom in visokimi škornji, kar je popolnoma uničilo proporce in pripomoglo k temu, da je prislužila modni minus.

Izpred kamer na zabavo

Tudi moškim ni šlo nič bolje. Voditelj Boštjan Romih je sicer znan tudi po tem, da je za vodenje zabavnih oddaj elegantno oblečen, a nekaj povsem drugega je, če del te elegantne garderobe kombinira z navadno popisano majico in s kavbojskim pasom. Tak stajling nikakor ne more prislužiti modnega plusa.

Voditeljema gre nekoliko bolje

Znana voditelja in komika Denisa Avdiča in Vida Valiča lahko vidimo v resnično zelo različnih stajlingih. Tudi tokrat smo ju ujeli v sicer sproščeni opravi, a sta bila suknjiča dobro vključena v celotno podobo, za kar zaslužita plus.

Plesalka in bodoča zvezda odlično

Bodoča sodnica v šovu Slovenija ima talent in plesalka Ana Klašnja očitno ima izbran slog, saj jo v zadnjih tednih videvamo v resnično dobrih stajlingih. Tudi tokrat je blestela v črnini z nekaj nakita, ki ustvarja ravno toliko drugačnosti, kot je potrebuje.

Deli s prijatelji