PRIČESKE

Naravno in z dodatki

Objavljeno 20. marec 2017 19.45 | Posodobljeno 21. marec 2017 10.27 | Piše: Da. M.

Smernice pričesk, ki jih narekujejo največji frizerski mojstri.

Na stran – dekliško in nežno. Foto: Imaxtree

Tedni mode, ki so se nedavno zvrstili, pariški pa se bo končal v sredo, 8. marca, ne postrežejo le z navdihujočimi smernicami pri oblačilih, temveč predstavljajo tudi nove smernice ličenja in pričesk. In če lahko sklepamo po preteklih revijah, bomo v prihodnjih mesecih v laseh nosile veliko dodatkov. Ali pa bomo povsem naravne.

Klasika se namreč vedno bolj ceni, dolgi lasje so že nekaj sezon izjemno popularni. Če je negovana, lepo oblikovana, frizerski mojstri trdijo, da pričeska ne more biti lepša. Dolge lase nosite spuščene, sproščene počesane in zavihane na eno ramo. Na brveh smo lahko videli tudi še vedno priljubljene fige, a če smo jeseni nosili le eno na vrhu glave, zdaj prihajata dve.

Če prisegate na eksperimentiranje in klasiko enačite z dolgočasjem, preizkusite z dodatki v laseh. Od žametnih trakov, ki so zavezani v pentlje, opaznih lasnic z velikimi napisi in cvetjem, ki se prepleta med prameni.

Sicer je poudarek še vedno na naravnih laseh, močne barve, od živo roza do zelene, ki smo jih opazili na številnih zvezdnicah, tudi slovenskih, se počasi umikajo. In ravno zato, ker bo v ospredju naravna barva, se bomo lahko toliko bolj poigravali z obliko ter dodatki.

Londonska modna znamka Toga narekuje nošenje več lasnih dodatkov naenkrat, s čimer ustvarimo vilinski videz, romantični videz zagovarjajo tudi pri znamkah Temperley London in Bora Aksu.

Deli s prijatelji