V MASKAH

Modni pustni karneval

Objavljeno 07. februar 2013 14.20 | Posodobljeno 07. februar 2013 14.21 | Piše: A. F.

V deželi mode v samem središču mesta se je minuli večer zgodil pravi modni pustni karneval.

Oblačila prestižnih znamk so skupaj z maskami dobila povsem novo podobo.

Le še nekaj dni nas loči od vrhunca pustnega rajanja, ko bo med podaljšanim vikendom vzvalovilo malo morje različnih pustnih karnevalov po vsej Sloveniji – in skoraj po vsem svetu. Za pustni karneval smo lahko oblečeni tako kot naš najljubši lik iz pravljic, grozljivk ali kakšnih drugih ljudskih in filmskih zgodb, a je še vedno najbolj znana in morda celo tradicionalna maska tista, ki vsako leto z radostjo napolni beneške ulice.

Tradicionalne maske v središču Ljubljane

Toda za pravo beneško doživetje letos sploh ni treba v Benetke. V ljubljanski trgovini z modo (Galerija Emporium) so minuli večer priredili prav posebno modno revijo, na kateri so se manekeni in manekenke predstavili v najnovejših modnih kreacijah za prihajajočo pomlad, pri čemer so tokrat za spremembo v dogajanje vnesli nekaj mistike in se zakrili s pravimi pustnimi maskami, ki jih je prav za to priložnost izdelala oblikovalka Tina Taljat.

Navdušili z barvitostjo

Modni trendi za pomlad in poletje 2013 so tako zaživeli v povsem novi luči, obiskovalce pa so navdušili s svojo barvitostjo. Na modni reviji, ki je potekala na znamenitem stopnišču, smo lahko videli znamke modnih hiš Roberto Cavalli, Kenzo, Alexander McQueen, Escada in Versace.

Deli s prijatelji