VROČE

Moda na plaži

Objavljeno 15. julij 2011 17.00 | Posodobljeno 15. julij 2011 17.00 | Piše: V. H.

Modni teden na Floridi razkriva trende kopalne mode za naslednje poletje.

South Beach na Floridi gosti prireditev Mercedes-Benz Fashion Week Swim, na katerem bodo oblikovalci kopalk med 14. in 18. julijem predstavili kolekcije za naslednje leto.

Slavnostno odprtje

Modni teden je odprla modna legenda, podjetje Diesel z manekenko in igralko Kristin Cavallari, ki je predstavila prvi bikini iz stekla; tega je navdihnila ikonska kobaltno modra steklenica vodke SKYY®. Tako je bil prvi dan v znamenju modnega giganta, ki si je pot na modni zemljevid tlakoval s svojstvenimi oblačili iz džinsa. Njihova filozofija je še vedno enaka kot na začetku modnega potovanja, ki ga je začel Renzo Rosso leta 1978.

Poletje 2012

Zaradi svoje filozofije, prepredene s strastjo, individualizmom in karakternim izražanjem, ostajajo zunaj trendov oziroma pred njimi. Njihovo poletje 2012 ne bo bistveno drugačno kot letošnje, saj bo ovito v radožive barve, oranžno, turkizno, rumeno, ki se občasno srečajo s potiski.

V naslednjih dneh bodo svoje kolekcije na tednu mode predstavili še Caffe Swimwear, Dolores Cortes, Lisa Blue, Jogo Beach in drugi.
Deli s prijatelji