ŠOKANTNO

Mlada manekenka Thylane Loubry Blondeau pri 10 letih preveč seksi 

Objavljeno 13. avgust 2011 15.35 | Posodobljeno 13. avgust 2011 15.35 | Piše: P. J.

Fotografije mlade mankenke so sprožile burno razpravo

Thylane Loubry Blondeau
Modni svet je lansko leto šokirala naslovnica v Vogue Paris, ko je mlada manekenka Thylane Loubry Blondeau pozirala močno naličena in v visokih petkah.

Premlada za petek

Vsesplošno razburjanje in zgražanje se je v ZDA pričelo prejšnji teden, ko se je v televizijski oddaji Good Morning America razvila razprava o seksualnih posnetkih mladega dekleta na naslovnici Vogue Parisa.

Teden dni po oddaji je končno spregovorila mati desetletne francoske deklice, ki je zablestela na naslovnici. Starši deklice – modna oblikovalka Veronika Loubry in nogometaš Patrick Blondeau – so že umaknili uradno stran na facebooku. A kmalu za tem je že bila ustanovljena nova stran za oboževalce mladega fotomodela. Veronika je medijem in prijateljem prek družebnega omrežja sporočila, da jo skrbi, kako njeno hčer prikazujejo v medijih.

Manekenke vedno mlajše

V sporočilu je zapisala, da so se zaradi slik, ki jih je posnela njena deklica pred osmimi meseci, nad Thylene  spravili slabi ljudje v Ameriki. Ker desetletnica naj ne bi vedela nič o dogajanju v zvezi s fotografijami, se je mati odločila ukiniti njen facebook profil in jo tako zavarovati.

Sicer pa ni nič novega, da so manekenkem vedno mlajše. 14-letna igralka Hailee Steinfeld je pred kratkim postala obraz modne hiše Miu Miu, 13-letna Elle Fanning pa je glavna zvezda kampanje Marc by Marc Jacobs.

Deli s prijatelji