NASVETI

Lepotne zvijače, ki jih mora poznati vsaka ženska

Objavljeno 01. julij 2014 21.30 | Posodobljeno 01. julij 2014 21.30 | Piše: B. G.

Ali veste, kaj vse lahko izvedete s svojimi lepotnimi pripomočki?

Svoje lepotne pripomočke skušajte čim bolj izkoristiti.

Lepotne pripomočke, ki jih že imate doma, lahko izkoristite na več načinov. Spodnji nasveti vam bodo pomagali prihraniti čas in tudi denar.

Maskara kot nadomestek za črtalo za oči

Ko se vam mudi in ugotovite, da vam je zmanjkalo tekočega črtala za oči, vas lahko reši maskara. Gobico starega, zdaj že suhega črtala namočite v maskaro ali podrgnite ob krtačko in se naličite kot po navadi.

Zobe zavarujte pred madeži šminke

Ko ste si že nanesle šminko, v usta porinite kazalec in ga nato hitro potegnite ven. Na prstu boste videle ostanke šminke, ki je morda ostala v notranjosti ust, s čimer boste preprečile, da bi se barva pozneje prenesla na zobe.

Za še bolj poudarjene oči

Če se niste odločile za zadimljen videz oči, na veke pred nanosom izbrane barve nanesite belo senčilo. Bela plast bo omogočila, da bodo barve še izrazitejše, hkrati pa bo preprečila morebitno razmazanje.

Umetnost pikčastih nohtov

Med prvo pomočjo lahko najdete navdih za malce drugačno manikuro. Luknjast obliž lahko uporabite kot popoln pripomoček za ustvarjanje pikic na nohtih. Ko se bo izbrani lak na nohtih že povsem posušil, na nohte nalepite luknjast obliž in čezenj preprosto nanesite drugo barvo.

Za trajnejše valovite lase

Poleti so rahlo valoviti lasje zelo moderni in to lahko dosežete na precej preprost način. Po celotni glavi si spletite srednje debele kite in jih nato polikajte z ravnalcem za lase. Kite naj bodo malce debelejše, saj boste tako omejile škodo, ki jo na laseh povzročajo ravnalci.

Deli s prijatelji