EKSKLUZIVNO

Karl Lagerfeld oblikoval posebno kolekcijo za Macy‘s

Objavljeno 27. julij 2011 16.00 | Posodobljeno 27. julij 2011 16.00 | Piše: V. H.

Konec avgusta bo na voljo nova kolekcija kultnega oblikovalca.

Prve skice Lagerfeldove kolekcije za Macy‘s
Velikan modnega oblikovanja Karl Lagerfeld se je sedem let po sodelovanju s švedskim nizkocenovnim modnim gigantom H&M odločil za sodelovanje z eno največjih ameriških veleblagovnic Macy‘s, za katero je oblikoval posebno jesensko, cenovno dostopno kolekcijo Impulse.

Edinstveni slog

Kolekcijo, ki obsega 45 kosov oblačil, zaznamuje sofisticirana estetika, ki pluje med bogatimi, razkošnimi materiali in silhuetami. Prefinjene obleke, topi, suknjiči z lagerfeldovsko značilnimi visokimi ovratniki in tejlirane obleke se sprehajajo med modernim in elegantnim slogom. Na drugi strani poskrbijo majice in udobne jakne s krokodiljim potiskom v kombinaciji z legicami za sproščen, rock ‘n‘ roll občutek.

Kultna oblačila po dostopni ceni

Za oblačila s podpisom kultnega modnega oblikovalca bo treba odšteti od 50 to 170 dolarjev (približno od 35 do 120 evrov), na modni štart pa se lahko pripravite 31. avgusta, bo bodo oblačila na prodaj. Kolekcija bo na voljo v 235 trgovinah Macy‘s in na spletu na www.macys.com/impulse od šest do osem tednov, morda tudi manj, če bodo oblačila pograbljena prej, kakor se je zgodilo z Lagerfeldovo kolekcijo za H&M, ki je bila razprodana v nekaj dneh.

Veleblagovnice Macy‘s načrtujejo že novo modno sodelovanje, in sicer v novembru z italijanskim modnim oblikovalcem Giambattisto Vallijem, kasneje pa ponovno z Lagerfeldom in tremi drugimi modnimi oblikovalci za nove ekskluzivne kolekcije.

Deli s prijatelji