OSKARJI

Foto: Glamurozni poklon Hollywoodu

Objavljeno 25. februar 2013 10.45 | Posodobljeno 25. februar 2013 10.28 | Piše: Da. M.

Absolutna zmagovalka rdeče preproge je Jessica Chastain.

Anne Hathaway v kreaciji Prada.

Da bo letos rdeča preproga oskarjev glamurozna, kot se za največjo prireditev v filmski industriji spodobi, so nakazovale vse predhodne prireditve, kjer so zvezdnice blestele v izbranih kreacijah. In včeraj se je glamur v vsem svojem pomenu tudi uresničil. Veliko se je govorilo o obleki Jennifer Lawrence, ki je mesec dni pred prireditvijo povedala, da si je z izbiro obleke naredila veliko dela. Trud se ji je obrestoval, blestela je v kreaciji modne hiše Dior, poleg tega pa je odnesla še oskarja za glavno žensko vlogo.

Sicer pa je bila od modnih kritikov ena najbolj pričakovanih zvezdnic Jessica Chastain, ki je nosila zlato kreacijo Armani Prive. Jessica je imela letos, ko je med nominirankami drugo leto zapored, veliko večjo izbiro oblek kot lani, je povedala na rdeči preprogi. »Sem velika oboževalka filmov, in ko sem jo zagledala, sem takoj vedela, da je to poklon staremu Hollywoodu,« je o končnem izboru obleke povedala rdečelaska.

Armanija je nosila tudi najmlajša zvezdnica včerajšnje prireditve, Quvenzhane Wallis. »Všeč mi je, ker je bleščeča in frfotajoča,« je o svoji obleki povedala 9-letna Quvenzhane.

Vtis o glamuroznem večeru v Los Angelesu lahko dobite v galeriji. 

Deli s prijatelji