OCENA

Oriana brez občutka za modo

Objavljeno 15. februar 2013 11.30 | Posodobljeno 15. februar 2013 11.30 | Piše: A. F.

Nekatere domače zvezde se z modo pač nikakor ne razumejo.

Plus za Katarino Čas in Ano Marijo Mitič.

Zvezdniška srenja v naši mali podalpski deželi je vedno bolj uravnotežena, vsaj kar zadeva modno področje. Na eni strani imamo namreč zvezdnice, ki imajo modo in slog v malem prstu, na drugi strani pa protiutež, tiste, ki se jim nikakor ne uspe obleči vsaj v skladu s povprečnim modnim znanjem.

Voditeljica povprečna le v objemu stilistov

Niti v oddaji, ki jo vodi Oriana Girotto, Sol in poper nismo navdušeni nad tem, v čemer se pojavlja na malih zaslonih, še manj zadovoljni pa smo s slogom, ki si ga za obiskovanje družabnih dogodkov izbere popolnoma sama. Žal je prav osebni slog dokaz, da italijanske korenine samodejno še ne prinašajo občutka za modo. Morda bi bilo vredno obiskati katerega izmed ateljejev slovenskih modnih oblikovalcev in se z njimi dogovoriti za korenito stilsko preobrazbo.

Nika nadaljuje uspešno

Povsem brez modnih težav je prav gotovo Nika Prusnik, ki nam glede na njeno svojo starost daje nekaj več upanja, da bo prihodnji rod znanih Slovencev, udeležencev družabnih dogodkov, modno nekoliko bolj zablestel kot že uveljavljena generacija. Niki podeljujemo plus.

Stilski prijateljici

Čeprav nič posebno, pa vendar z modnega gledišča zadovoljivo se zadnje čase oblačita voditeljica Katarina Čas in komičarka Ana Marija Mitič. Slednja se sicer tokrat ni odločila za najbolj optimalno izbiro obutve, a ji to zaradi zasvojljivega pozitivnega značaja vsekakor oprostimo.

Z Matevžem na Evrovizijo

Pevka in naša letošnja predstavnica za pesem Evrovizije Hannah Mancini je sicer že znana po svojem dobrem modnem okusu, to pa nadgrajuje še s sodelovanjem s slovenskimi modnimi oblikovalci. Pri predstavitvi evrovizijske tekmovalne pesmi ji je tokrat pomagal modni oblikovalec Matevž Faganel, s katerim je pevka sicer že večkrat sodelovala – in lepo se je obneslo.

Maškara tedna

Naziv najboljše pustne maškare tedna v nekoliko dvomljivem podtonu pa si je prislužila pevka Neisha, ki je za premiero gledališke igre oblekla povsem nerazumljivo kombinacijo, o kateri pa smo v tem tednu že šokirani pisali. Povsem odprt dekolte in nekakšen kavbojski slog je namreč popoln modni spodrsljaj.

Deli s prijatelji