MODNA REVIJA

FOTO: Lagerfeld Rim združil s Parizom

Objavljeno 03. december 2015 17.00 | Posodobljeno 03. december 2015 17.00 | Piše: Da. M.

Francoski modni oblikovalec je znova očaral s prekrasno revijo.

Modna revija Chanel.

Znano je, da so modne revije hiše Chanel prave predstave in velikokrat spominjajo na sceno katerega od filmov. Svojo zadnjo revijo Métiers d'Art je Karl Lagerfeld postavil na resnično filmsko sceno, v rimski Cinecittà studio. V njem so med drugim posneli Rimske počitnice, Življenje je lepo in tudi Zoolander 2.

Lagerfeld je zagotovo eden najboljših pripovedovalcev zgodb v modni industriji in vedno znova mu uspe ustvariti fantazijski svet, v katerem uživajo povabljenci revije. Na zadnjo v Rimu je povabil novinarje, zvezdnike in svoje stranke, za njih pa pripravil revijo na treh ravneh. Večer se je začel s koktajl zabavo, nadaljeval s kinom na prostem in zaključil na aveniji Teatro No. 5. Večer je bil nekakšen homage studiu Cinecitta, ob tem pa je oblikovalec predstavil vsakoletno posebno kolekcijo.

Karl Lagerfeld je sredi Rima postavil sosesko, ki je zmes Francije in Italije, v njej pa ne manjkajo kavarne, pekarne, kinodvorana in postaja podzemne železnice.

Posebno kolekcijo sestavljajo tople pletenine v zemeljskih odtenkih, razkošne obleke, kjer ne manjka čipke, debele kariraste hlače z visokim pasom, vse skupaj pa je zaokroženo z bogatim in opaznim nakitom.

Deli s prijatelji