USPEH

Cara Delevingne se je vpisala v modno zgodovino

Objavljeno 03. avgust 2014 17.00 | Posodobljeno 03. avgust 2014 17.00 | Piše: B. G.

Mladi manekenki je uspelo to, kar ni še nobeni pred njo – v zgolj letu in pol bo krasila kar tri naslovnice modne biblije Vogue.

Cara Delevingne, ki je znana po androgenem videzu in košatih temnih obrveh, se je na naslovnici Vogua prvič pojavila marca 2013, drugič se je z nje nasmihala januarja letos, zdaj pa se ji obeta še tretja naslovnica – za letošnji september. Enaindvajsetletna manekenka se bo tako lahko pohvalila, da je v letu in pol kar trikrat pozirala za naslovnico modne biblije, kar ni uspelo še nobeni manekenki pred njo.

Sicer pa je to dvojni uspeh za Caro, kajti septembrska naslovnica pomeni še dodatno priznanje; septembrski Vogue že od nekdaj velja za najboljšo in največjo izdajo, saj obsega kar 462 strani modnih novic, zgodb in fotografij.

Novica o vpisu v modno zgodovino je prišla le nekaj tednov po tem, ko so Caro razglasili za novi obraz znamke Topshop. Kot kaže, je to izredno uspešno leto za mlado manekenko, ki sicer živi precej razburkano zasebno življenje. Pred nekaj meseci je hodila z igralko Michelle Rodriguez, redno pa se druži s pevko Rihanno, s katero se radi udeležujeta razuzdanih zabav. Da le pestra zasebnost ne bo škodila njeni karieri ...

Deli s prijatelji