POROKA

400 ur za Severinino poročno obleko

Objavljeno 26. november 2015 11.50 | Posodobljeno 26. november 2015 11.50 | Piše: Da. M.

Modna oblikovalka je navdušena nad preprostostjo največje hrvaške zvezdnice.

Severina se lahko za takšno ceno zahvali tudi svoji uspešni turneji Dobrodošao u klub.

Vsak dan znova prihajajo nove podrobnosti glede poroke, na kateri je priljubljena pevka Severina postala gospa Kojić. O tem, da bo dogodek odmeven, da bo gostov ogromno in ves dan spektakularen, ni bilo dvoma. Prav tako pa nihče ni dvomil, da bo obleka, v kateri bo Severina dahnila usodni da, nekaj posebnega.

Obleko z zelo dolgo vlečko je oblikovala Matija Vuica. Skupaj s štirimi asistentkami jo je delala 400 ur. Porabile so približno 40 metrov svile, 15 metrov čipke in še dodatnega materiala za robove, piše hrvaški portal Budi In. »To je moja najlažja poroka,« je kljub zahtevni stranki povedala oblikovalka. Poleg poročne obleke ji je Vuičeva oblikovala še dve obleki, v kateri se je Severina preoblekla v nedeljo zvečer.

Matija je za omenjeni portal povedala, da se je s Severino dobila le enkrat in takrat ji je ta izrazila svoje želje. Obe sta se strinjali, da mora biti obleka razkošna in drugačna. Edino pomerjanje je Severina imela dan pred poroko, v soboto. Oblikovalka je bila nad preprostostjo in zaupanjem zvezdnice navdušena.

 

 

#backstage #weddingdress for #severina #weddingnight #unforgettablenight #couturedress #bridal #bride

A photo posted by Matija Vuica (@matijavuica) on

Deli s prijatelji