NAGRADNA IGRA

Z vlakom v Ledeno fantazijo

Objavljeno 07. december 2017 11.44 | Posodobljeno 11. december 2017 09.56 | Piše: Marketing

Slovenske novice in Slovenske železnice podarjamo 25 družinam družinske vstopnice za drsališče Ledena fantazija v Ljubljani in vozovnice za vožnjo z vlakom do Ljubljane in nazaj.

Kaj je Ledena fantazija?

Že tako pestro ponudbo praznične Ljubljane letošnjo zimo dopolnjuje Ledena fantazija, pravljično drsališče v parku Zvezda. Do 7. januarja 2018 boste obiskovalci lahko uživali na več kot dva tisoč kvadratnih metrih drsalnih površin. 

Športno-rekreativni in zabaviščni objekt je namenjen vsem generacijam, in to tako izkušenim drsalcem kot tistim, ki boste na drsalkah stali prvič. Če spadate med zadnje, se boste gotovo razveselili šole drsanja, prav tako pa tudi možnosti izposoje drsalk. Organizatorji so pripravili tudi praznično gostinsko ponudbo in pester zabavni program.

Slovenske novice in Slovenske železnice podarjamo 25 družinam družinske vstopnice za drsališče Ledena fantazija v Ljubljani (2 odrasli osebi in 2 otroka + izposoja drsalk za vse + čelade za otroke) in vozovnice za vožnjo z vlakom do Ljubljane in nazaj.

Žrebanje nagrajencev bo po zaključku nagradne igre v petek, 22. decembra 2017.

Nagrajenci se boste z organizatorjem, Slovenskimi železnicami, dogovorili za prevzem vozovnic za datum vožnje. Vstopnice za drsanje v Ledeni fantaziji boste prevzeli na blagajni na Kongresnem trgu v Ljubljani na podlagi obvestila o prejeti nagradi, naslovljenega na ime nagrajenca. Število mest je omejeno. Izbirali boste lahko med prostimi termini.

Za sodelovanje v nagradni igri izpolnite obrazec.

Deli s prijatelji