Voda v novi dimenziji

Objavljeno 19. april 2017 15.50 | Posodobljeno 21. april 2017 13.59 | Piše: M. K.
Ključne besede: prha

Nova impresivna dežna prha Rainmaker Select spremeni prhanje v čutno izkušnjo in preoblikuje kopalnico v pribežališče oziroma v prostor za sprostitev.

Prha je še posebej privlačna zaradi svoje steklene površine, ki je na voljo v črni in beli barvi. Steklo je dragocen material, ki pritegne poglede, ponudi občutek nadstandardne opreme in je povrhu vsega še odporen proti različnim čistilnim sredstvom ter je enostaven za čiščenje, saj lahko prvič preprosto odstranite celotno pršno ploščo in jo temeljiteje očistite.
 
Te prhe so bile predstavljene prvič na svetovnem sejmu kopalniške opreme ISH v Frankfurtu letos.
 
Izbor materialov poudarja jasnost oblikovalskega jezika: steklena površina in sijoči kovinski deli vizualno dopolnjujejo druge kopalniške elemente. Zaključek steklenega detajla, obdanega z ozkim kromiranim ohišjem, daje prhi visokokakovosten videz, kar izdelku omogoča, da je primeren za vsako kopalnico. Več kot 200 odprtin v stekleni plošči, ki pokriva pršne šobe, je npr. lasersko izrezanih. 
 
Prhe Rainmaker Select so na voljo v več različicah montaže (stropna, stenska), dveh barvah (črna in bela) in funkcionalnostih (več vrst vodnih curkov). Curek Rain denimo ovije vse telo z vodo, curek RainStream razvaja z masažo v obliki slapa, Mono Spray pa vas s svojim točkovnim pritiskom, npr. za vratom, nedvomno sprosti. 
 
image
 
Dežna prha Rainmaker Select

Hansgrohe je dobitnik številnih nagrad po vsem svetu. Blagovna znamka in izdelki so plod sodobnih tehnologij, inovativnega dizajna in vrhunske ravni funkcionalne kakovosti. To pojasnjuje uspeh blagovne znamke kot vodilne na trgu v segmentu armatur in prh. 
 
V trenutni razvrstitvi INTERNATIONAL Forum (IF) najboljših svetovnih podjetij na področju oblikovanja je Hansgrohe na 6. mestu med več kot 2000 podjetji industrijske panoge. 
 
Več o Hansgrohe SE in njenih blagovnih znamkah Hansgrohe in Axor na:
Deli s prijatelji