AKCIJA

Točke zvestobe za pomoč lačnim

Objavljeno 29. januar 2016 09.10 | Posodobljeno 29. januar 2016 13.15 | Piše: S. N.

Ko točke zvestobe dobijo smisel.

Ana Lukner iz fundacije Anina zvezdica v sodelovanju z OMV-jem prireja novo dobrodelno akcijo. Kar tri tone hrane bodo dobili tisti med nami, ki jim v življenju ni bil namenjen tak kos sreče kot nam, ki dneve začenjamo in končujemo s polnimi želodci in na toplem. »Ko pomagaš drugim in jim narišeš nasmeh na obraz, narediš nekaj dobrega,« pravi magistrica Ana, ki ima poleg neštetih priznanj za dobrodelnost tudi laskavi naziv najfatalnejše Slovenke.

Tako lahko pomagate

Zbiranje raznih točk zvestobe pri vsaki storitvi, ki smo jih deležni, že marsikomu sega čez glavo. Od zdaj naprej pa je lahko zbiranje točk koristno in dobrodelno. Kaj je treba storiti? Svoje točke zvestobe OMV Smile & Drive lahko pretvorite v hrano in jo podarite lačnim. Gre za točke, ki jih dobivate pri točenju goriva na zeleno-modrih črpalkah. Darujete lahko najmanj 50 točk (ali večkratnik tega). 300.000 podarjenih točk bo pretvorjenih v kar tri tone hrane. To pomeni, da že vaš majhen prispevek v obliki nekaj ducatov točk lahko nasiti eno družino.

Akcija poteka do konca februarja. Vse, kar morate storiti, je, da prek spletnega mesta ali na bencinskem servisu poiščete obrazec za donacijo in določite, koliko od vaših zbranih točk bo namenjenih nakupu hrane.

Deli s prijatelji