MIR

Realnost je odvisna od tega, na kar se osredotočaš

Objavljeno 22. december 2017 18.00 | Posodobljeno 22. december 2017 18.00 | Piše: Maja Debevc

Ključno pri vsem je, da si priznamo. Priznamo, da nas je strah. Strah spremembe.

Če nisi miren, tvoj svet ni miren.

Nekoč sem se srečala z univerzalnim zakonom: Tvoja realnost je odvisna od tega, na kar se osredotočaš. Dolgo časa ga nisem razumela. Interpretirala sem si ga po svoje. Potem pa me je življenje naučilo, da se vse skriva v meni. V moji vibraciji in zavedanju, da je moč v meni. Če me je strah, rušim, in če zaupam, se vse zlaga. Takrat sem se začela zelo poglabljati vase, predvsem v občutke in misli. In še danes po skoraj 26 letih dela na sebi menim in čutim, da je bistvo vsega občutek. Ta ustvarja vse. Ampak res čisto vse. Ko sem se s tem srečala prvič, sem šla mimo. Čeprav sem na nekih nivojih razumela, nisem čutila. Nisem razumela, kako ključno je. Kako ključno je moje prepričanje, da nekaj zmorem in nečesa ne. In kot pravijo, v obeh primerih imamo prav. In na to se tudi nanaša naša prva misel: Tvoja realnost je odvisna od tega, na kar se osredotočaš! 

image

In česarkoli se dotaknem s področja duhovnosti, se vrača na občutek. Vse! Zato je tako ključno, da v sebi vzdržujemo mir. Če nisi miren, tvoj svet ni miren. Če ne zaupaš, tudi tvoja okolica ne zaupa vate oz. privlačiš ljudi, ki ti bodo kazali, da si ne zaupaš. Vse je povezano. Rdeča nit je tako strašljivo popolna. In kako globoka so ogledala! Sedela sem za mizo desetih ljudi. Začeli so deliti mnenje o določeni javni osebi. Kako fascinantno so vsi opisovali sebe. V takšne globine sebe so šli, pa se sploh niso zavedali, da je videnje te osebe odslikavalo njih same. Še sama sem se, s sicer res pozitivnim mnenjem o tej osebi, kasneje ujela, da sem v resnici govorila o sebi. Ključno pri vsem je, da si priznamo. Priznamo, da nas je strah. Strah spremembe.Ko to storimo, bo to laže ozdraviti. Predvsem pa ne dovolite, da se vrtite v strahu. Strah vodi v temno stran, v sovraštvo in trpljenje. In če nas je strah, ne delujemo pravilno. Zato se osredotočajte na svojo moč, mir, zaupanje in ljubezen. Boste videli, kako se bo vaše življenje spremenilo! In ne morem zopet mimo globoke resnice: Tvoja realnost je odvisna od tega, na kar se osredotočaš! Se res zavedate, kako globoka je?

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«


 

Deli s prijatelji