NEPRIMERNO

Pet daril, ki si jih nihče ne želi pod smrečico

Objavljeno 22. december 2017 09.25 | Posodobljeno 22. december 2017 09.27 | Piše: M. F.

Nogavic, budilke in gospodinjskih pripomočkov nihče ne bo vesel.

Darila niso vselej prav posrečeno izbrana.

December je mesec obdarovanj, a darila niso vselej prav posrečeno izbrana. Nekatera, ki se tam sicer pogosto znajdejo, res ne sodijo pod smrečico. Poglejte pet najmanj primernih. Od zadnjega do prvega mesta.

Peto mesto: nogavice

Najhujše so tiste z božičnimi motivi. Že takoj, ko jih odvijete, veste, da jih nikoli ne boste obuli. A vseeno si morate na obraz nadeti nasmešek zahvale in presenečenja ter navdušeno pripomniti, da ste prav take nameravali kupiti sami.

Četrto mesto: gobelin (ali drug komplet za ročno delo)

Pustimo vse, ki se s tem z veseljem ukvarjajo. Ti bodo lepega gobelina zagotovo veseli. Za ostale pa je komplet s poslikanim platnom, z iglo in neštetimi nitkami velik ne. Najbrž ni ideja večine sedeti v mehkem naslanjaču in zabadati iglo v luknjice.

Tretje mesto: zgoščenka s (pred)lanskimi hiti

Zgoščenk skoraj nihče več ne posluša. Kdor podarja tiste z lanskimi hiti, s tem sporoča samo eno: pred obdarovanjem je bilo na vrsti čiščenje domačih predalov ali polic.

Drugo mesto: budilka

In kaj nekdo, ki jo podarja, sporoča? Najbrž, da bi moral tisti, ki mu je budilka namenjena, bolj zgodaj vstajati.

Prvo mesto: likalnik

Ali kateri koli drugi gospodinjski pripomoček. (Recimo, da bi lahko bil dober aparat za kavo izjema). Načelno pa velja: sesalniki, likalniki, mešalniki in podobni pripomočki v Božičkovo torbo ne spadajo.

Deli s prijatelji