STARŠEVSTVO

Dobra vila Maja: Vzgoja novodobnih otrok

Objavljeno 10. december 2017 18.00 | Posodobljeno 10. december 2017 18.00 | Piše: Maja Debevc

Zato je ključno, da jih ne zatremo, da jih ne prepričamo o nasprotnem, da jim ne odvzamemo te veličastne moči.

Naloga staršev je vzgajati, ne razvajati.

Verjetno ste že sami ugotovili, da se zadnja leta rojevajo 'drugačni' otroci. Bolj zavestni, bolj v srcu in z močno voljo. Ko se pogovarjam z učiteljicami in vzgojiteljicami, mi to potrjujejo. In to ni nič čudnega. Zemlja se prebuja in raste. Starši teh otrok se bolj zavedajo, so prebujeni, lahko bi rekla, da so bolj v srcu. Poglabljati so se začeli vase, v svoje vzorce, samopodobo in še marsikaj. Posledično lahko dajo otrokom drugačne temelje. Starševstvo postaja bolj zavestno, prebujeno in globoko. Ljudje so se začeli zavedati ljubezni, poslanstev, svojih moči, se pogovarjati. Ker je Zemlja naredila preskok v zavesti, so nas posledično začele obiskovati bolj zavestne in prebujene duše. Odprta imajo srca, ne 'prenašajo' avtoritete, želijo spoštljive odnose. Prišli so polni znanja in niso pozabili svojih darov, moči in zmožnosti. Predvsem pa opažam, da so zelo, ampak res zelo občutljivi. Čutijo vse. Lahko gredo v takšne globine, v globoka zaznavanja občutkov in misli drugih ljudi.

imageŽe tako otroci vse čutijo. Te novodobne duše pa imajo senzorje še bolj razvite in poglobljene. Opazujem svoji punčki, kako sta dovzetni za moje misli in občutke. Skenirata čisto vse. Še tiste skrite dele mene čutita. Včasih me pogledata v oči in me 'prebereta'. Kako vesela sem, da novodobni otroci niso pozabili svojih darov in moči. Se spomnite, koliko časa, koliko let ste potrebovali, da ste se vsega spomnili? No, skoraj vsega. Da ste prišli do tega, da se morate imeti radi, da ste začeli živeti svoje sanje, poslanstvo ali se začeli pogovarjati? No, te duše tega niso pozabile, vse to že imajo. Zato je ključno, da tega v njih ne zatremo, da jih ne prepričamo o nasprotnem, da jim ne odvzamemo te veličastne moči. Če sem danes s to kolumno samo enega prebudila ali spomnila na moč njegovega otroka, sem zelo vesela. Res se poglobite v te vrstice in se vsak dan spomnite, da otrokom pomagate, da ne pozabijo, jih spodbujate, kako močni in kako lepi so, predvsem pa posebni, unikatni in edinstveni. Radi jih imejte, podpirajte in jim omogočite čarobne izkušnje ter uresničitev njihovih legend.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji