V ISKANJU

Dobra vila Maja: V imenu ljubezni

Objavljeno 29. november 2017 18.30 | Posodobljeno 29. november 2017 18.30 | Piše: Maja Debevc

Zakaj se zgodi neka stvar – zaradi ljubezni. In kar ni v ljubezni, bo vedno iskalo ljubezen.

Če se boste potrudili, bodo vedno deževali srčki.

Velikokrat premišljujem, kako sem lahko srečna, da imam dve čudoviti punčki. Čez kaj vse sem morala, da sta danes ob meni. Najprej sem se soočila z izvenmaternično nosečnostjo, zaradi česar sem bila dvakrat v narkozi. Nato sem imela še dve operaciji, ker so mi morali odstraniti pregrado v maternici, in prva operacija ni uspela. Ampak veste, kaj, nikoli, ampak res nikoli nisem podvomila o tem, da otrok ne bi imela. In zato sta nato obe punčki prišli 'iz prve'. In danes, ko pogledam nazaj, razumem. Razumem čisto vse. Ampak na meni je bilo, ali bom sprejela to lekcijo, spoznanje, izkušnjo. Ali bom sprejela to znanje, ki ga je na prvo žogo nič kaj prijetna izkušnja prinesla. Zakaj vam danes to sploh pišem? Ker vas želim spomniti, kako pomembna je moč vere, zaupanja, predvsem zaupanja v dobro, pozitivno, uspeh, lep konec zgodbe. Vedno nam zgodba prinaša dve plati. Vedno imamo na voljo dve stvari. Se smilimo sami sebi, smo v vlogi žrtve ali pa vzamemo v roke svoje življenje oz. dogodek in ga spremenimo v lekcijo in znanje. Vedno imamo na voljo samo dve stvari. Zato vam želim danes sporočiti, da je moč v vas. Da je vse v vašem življenju z nekim sporočilom in vam sporoča, kaj lahko odkrijete pri sebi.

imageVedno je vse tam, da nam pokaže, kaj vse še ni v ljubezni, kaj vse še ni v ravnovesju. Pravijo, da ni dobro biti 'pozitivček', da to ni naravno in dobro. Hm, če vse teorije stremijo k temu, da 'zmaga' ljubezen? Kaj pa je potem ljubezen? Zaprite oči in začutite tisto pravo ljubezen. In vem, kaj boste občutili. Mir, spokojnost, zaupanje, znanje, opojen občutek energije, harmonijo, svetlobo in … pozitivnost. Pa smo spet na začetku in v začaranem krogu. Vse je ljubezen. In vse, kar ljubezen še ni, bo postalo ljubezen. Vedno znova se vračamo k temu: Zakaj se zgodi neka stvar – zaradi ljubezni. In kar ni v ljubezni, bo vedno iskalo ljubezen. Torej, ljubezen ni bolečina in trpljenje, in če se vam to še dogaja, je to zato, da vrnete v dogodke in osebe – ljubezen. Kakorkoli obrnemo in se vrtimo, je vse zaradi ljubezni.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji