O ODNOSIH

Dobra vila Maja: Med partnerjema mora obstajati nevidna črta

Objavljeno 01. april 2017 12.00 | Posodobljeno 01. april 2017 12.00 | Piše: Maja Debevc

Bolj ko boste vi središče, bolj bo v središču vaš partner – in takrat se prava ljubezen šele začne.

Velikokrat prejmem vprašanje: Zakaj, ko do nekoga ne čutimo več toliko, nas ne zanima, se zgodba obrne in ima za nas naenkrat čas, bi za nas naredil vse? Dragi moji, vse je logično! Vzeli ste svojo energijo nazaj, ne ukvarjate se več s partnerjem in ga energijsko dušite! Središče ste postali vi.

Med partnerjema mora vedno obstajati nevidna črta. Vi morate biti v svoji energiji in partner v svoji. Če se z njim preveč ukvarjamo ali premišljujemo o njem in je on središče našega dogajanja, ga na nezavednih ravneh dobesedno dušimo, okoli sebe pa ustvarjamo velik oblak energije. Kako naj karkoli z njegove strani potem pride do nas? Vidite, kako to deluje?

Kako sem to ugotovila? Skozi svoje partnerske izkušnje v preteklosti. Kadar sem se s partnerji pretirano ukvarjala (moje središče je bilo pri njih), zame niso imeli časa, so me ignorirali in mi jasno kazali, da se nimam rada. Ko sem se odločila, da bom zaključila (ne)pravi partnerski odnos, je ta človek čudežno oživel in od njega sem dobila natanko to, kar sem potrebovala. A žal prepozno! Seveda sem imela medtem že novega princa, ki da me bo osrečil in rešil – ampak čez tri mesece sem vedno ponovila enako zgodbo. Šla čez črto in bila v njegovem energijskem polju, ne svojem.

imageDokler je bila drama, mi je bilo zanimivo, dokler sem bila v tej bolečini od otroštva, predvsem pa pri odvisnosti od odnosov (več o tem si lahko preberete v knjigi Pot do svetlobe), mi je ustrezalo. Ko sem prišla do miru in je bil partner pripravljen zame narediti vse – me ni več zanimal. Zakaj? Ker je bila moja formula ljubezen = drama, in ne ljubezen = mir in čarobnost. Vidite, za kaj gre? Posvetite se čim prej svojim vzorcem in jih zamenjajte z novimi, mirnimi, čarobnimi vzorci, polnimi ljubezni.

Začnite se zavedati miru, ne drame. Odločite se, da boste odslej vi središče svojega življenja. In če smo iskreni: Dragi moji, osrečim se lahko le sama. Kajti jaz odločim, kaj me bo osrečilo. Dejanja okolice so le posledica mojega notranjega magneta, v katerem so zapisana moja prepričanja, moja samopodoba, ljubezen do sebe itd. V mojem magnetu je zapis, kaj bom ustvarjala. In ko spremenimo zapis v magnetu, bo ta začel ustvarjati in privlačiti drugačne okoliščine in ljudi. Pa smo spet pri osnovah 'duhovnosti'. Ampak ali jih res živimo, se jih res zavedamo? Vse se začne in konča pri nas. Tega nikoli ne pozabite. Bolj ko boste imeli radi sebe, bolj vas bo imela rada okolica. Bolj ko boste vi središče, bolj bo v središču vaš partner – in takrat se prava ljubezen šele začne. Vprašanje je zgolj, ali ste pripravljeni na mir ali želite še vedno dramo?

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 
Deli s prijatelji