VZEMITE SI ČAS

Dobra vila Maja: Kaj narediti, ko ti pade energija?

Objavljeno 06. december 2017 18.00 | Posodobljeno 06. december 2017 18.00 | Piše: Maja Debevc

Zaznajte pravočasno svoje notranje alarme in si vzemite čas zase. Nacentrirajte se, spočijte in osredotočite na nove podvige.

Kratke vaje za raztezanje pospešijo krvni obtok in preženejo utrujenost.

Pred dnevi je izšla moja nova knjiga Trije koraki do sreče. Tokrat ste me bralci res presenetili in pokazali veliko zanimanje za novo knjigo. Posledično sem podpisovala, zavijala in pripravljala roza škatle od jutra do večera. To je trajalo kar nekaj dni. Včeraj sem opazila, da je že skoraj teden dni, odkar sem pod velikim pritiskom tudi ostalih obveznosti, ki so se nabrale. In začutila sem nekaj zanimivega. Na neki način sem šla prek sebe, telo je bilo utrujeno, um prav tako. In ko nastopi ta prva začetna faza, naj vam bo že prvi alarm, da se je treba ustaviti. Če sama tega ne bi naredila, vem, čutim in mi je kristalno jasno, da to vodi v sesutje notranjega sistema, ravnovesja in vsa pozitivna energija bi preprosto odplavala. Zato bodite res pozorni, kako daleč spravljate svoje telo in um. Nekje je meja tudi zanju. Še dobro, da vsaj dobro spim. In ker ni nikoli naključij, sem se spravila na točko, na kateri nisem bila že leta. Prav začutila sem, kako poskuša vse negativno vdreti skozi moje zidove. Kako se pred zidovi zbira nižja energija. Kako se delajo razpoke v mojih zidovih. Prav čutila sem. Dragi moji, to se res tako zelo čuti. Kako hvaležna sem, da imam radarje že tako močne, da to zaznam pravočasno. In da sem si pravočasno rekla: »Maja, dovolj je! Nastopil je čas zate. Če ti ne boš v redu, ne bo v redu tvoja družina in tudi ljudem ne boš mogla pomagati.« Vse sem spustila, se ulegla, si vzela čas zase in se napolnila. Začutila sem tisto svojo srčiko, primarno celico, jo objela in ji rekla, da jo imam rada. Samo ležala sem z zaprtimi očmi in dovolila, da lepa energija objema moje telo. Dovolila sem si samo biti, brez misli in obveznosti. Tudi nekaj škatel je počakalo. In ko sem se napolnila, sem jih zavila še lepše, še nežnejše. Danes, dan po tem, sem še prijetno utrujena. Približno tako, kot se počutiš po osvojenem vrhu ali hribu. Ponovno sem v svojem centru, z vizijo osredotočena na nov cilj. Enako priporočam tudi vam. Pravočasno zaznajte svoje notranje alarme in si vzemite čas zase. Nacentrirajte se, spočijte in osredotočite na nove podvige.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«


 

Deli s prijatelji