ZA POČUTJE

Trik s kozarcem vode, ki iz doma prežene negativno energijo

Objavljeno 29. december 2017 09.30 | Posodobljeno 29. december 2017 09.30 | Piše: M. F.

Bivanje pod domačo streho bo z njegovo pomočjo nedvomno prijetnejše.

Negativno energijo odplaknite s kozarcem vode, alkoholnim kisom in soljo.

Med štirimi stenami se zbira veliko energije: pozitivne in negativne. Slednja vanj vnaša nemir in slabo vpliva na razpoloženje vseh, ki bivajo pod isto streho. Viri negativne energije so različni (misli, dogodki, stres itd.), običajno pa v kotih prostorov, v katerih preživljate največ časa. Na srečo jo je mogoče odpraviti s preprostim trikom, za katerega potrebujete kozarec vode, morsko sol in alkoholni kis.

Kako jih uporabiti

Prozoren kozarec do približno ene tretjine napolnite z morsko soljo. Dodajte eno tretjino vode in prav toliko alkoholnega kisa. Tako napolnjen kozarec v prostoru pustite ves dan, med tem naj se ga nihče ne dotika.

Po 24 urah poglejte, kakšna je vsebina: če je takšna, kot tedaj, ko ste kozarec postavili v prostor, v njem negativne energije ni. Če pa se na gladini vsebine pojavijo mehurčki, madeži in umazanija oziroma se je mešanica vidno spremenila kako drugače, je v prostoru veliko negativne energije.

V tem primeru postopek ponovite in to počnite vse dotlej, dokler voda ne ostane povsem čista. Vsebino kozarca po vsakem testu zlijte v straniščno školjko, jo splaknite in tako iz doma za vselej odstranite negativno energijo.
 

Deli s prijatelji