SEKSI ZODIAK

Zvezdna zapeljevanja

Objavljeno 12. avgust 2011 09.00 | Posodobljeno 12. avgust 2011 09.00 | Piše: A. R. K.

Vsako znamenje osvaja malo drugače

Fotografija je simbolična.

Lev vas bo zasul z dragimi darili, vodnar vas bo z obljubami odnesel v oblake, kozorog pa bo raje tiho, dokler ne bo popolnoma prepričan o svojih čustvih.

Kozorogi ne verjamejo v prazne obljube

Kozorogi vam bodo raje kot palačo obljubili blatno kolibo. Če boste z njim vztrajali, si nekaj razkošja kljub vsemu lahko obetate, saj gre za eno najambicioznejših znamenj zodiaka. O svojih pravih čustvih bo spregovoril le, ko bo popolnoma prepričan o vaših. Ko bosta pristala med rjuhami, boste prijetno presenečeni: kozorogi so pozorni, predvsem pa vztrajni ljubimci.

Vodnarji vam zidajo gradove v oblakih

Vodnarji bodo pri sladkem govorjenju neverjetno prepričljivi, saj mu verjamejo tudi sami. Problem je le, da se navdušujejo nad tisoč stvarmi hkrati, pri izvedbi pa jih začne vsaka zadeva prehitro dolgočasiti. V ljubezenskih izjavah so pogosto prenagljeni, vendar je njihovo vdanost le težko obdržati. Hitro jih namreč zamika bolj zelena sosedova zelenica. So izvirni ljubimci, s katerimi bo vedno pestro.

Ribe imajo opravljen tečaj romantike

Večerja ob svečah, šampanjec v mesečini, cvetni lističi vrtnic na postelji? Prijateljujete torej z ribakom, največjim astroromantikom. Da je zaljubljen, vam bo povedal petkrat na dan, čeprav bo pozabil dodati, da je najbolj zaljubljen prav v svojo ljubezen in romantična čustva. Ko bodo minili prvi meseci, postanite pozorni: možno je, da se bodo vrtnice znašle v postelji vaše najboljše prijateljice.

Z ovni bodo noči vroče

Ovnom se pravzaprav ne da izgubljati časa z romantiko, raje imajo akcijo. Pripadniki tega strastnega znamenja jemljejo nežne ljubezenske izpovedi le kot izgubo časa in nujno oviro na poti do končnega cilja. Cilj ste, jasno, vi – goli v njegovo spalnici. To pa ne pomeni, da mu niste povsem zmešali glave. Dokaz ljubezni vam pač raje ponudi v najbolj prvinski obliki. Pripravite se na celonočno ljubljenje, za naslednji dan pa načrtujte dopust.

Biki so strastni, toda tradicionalisti

Bike je treba nekoliko ‘zakuriti‘, toda ko se ogrejejo za vas, vas ne bodo več izpustili iz rok. Tu pride do izraza njihova neizmerna trma. So strastni ljudje, ki pa prisegajo na tradicionalne vrednote. Ne bodite presenečeni, če boste že prvi teden izvedeli, koliko otrok si želi. Naj vas njegova odločnost ne prestraši – med rjuhami je to zelo privlačna in zaželena lastnost.

Dvojčki stavijo na originalnost

Piknik na blokovski zelenici ob treh zjutraj, vožnja 500 kilometrov daleč samo, da slišite v živo svojo najljubšo skupino ali nenačrtovan obisk tudi na drug konec države, le da vas prepriča o iskrenosti svojih čustev. Za dvojčka ni nič preveč drastično, samo da vas premami v objem. Njegove zapeljevalske tehnike so včasih tako odbite, da se vam bo zdelo, da ste na nori vožnji z vrtiljakom. Le brez skrbi, tesno se ga oklenite in se pripravite na najzabavnejše potovanje v življenju.

Občutljivi raki se hitro užalijo

Rakci vas bodo sicer sezuli (in kasneje tudi slekli) z izvirnim smislom za humor, toda nikar se ne šalite na njihov račun, saj bodo hitro zastrigli s kleščami. Osvojili vas bodo z namazanim jezikom, toda morda boste razočarani ugotovili, da o seksu raje govorijo, kot dejansko seksajo. Morda potrebujejo malo več vizualne, predvsem pa verbalne spodbude kot druga znamenja. Osvojite ga z umazanim govorjenjem med rjuhami.

Levi vam bodo ljubezen izkazovali z dragimi darili

Radodarni levi vas bodo raje kot z romantičnimi gestami zasipali z dragimi darili. Kljub temu ognjeno znamenje zna pokazati partnerici, da je ljubljena, zlasti v postelji. Levi so strastni in predani ljubimci, veliko pa dajo na to, da je njihova ženska urejena od glave do peta. Kakor ji ljubezen izkazujejo med rjuhami, se z njo radi pobahajo pred prijatelji.

Device je treba malo odtajati

Device so tipični predstavniki zemeljskih znamenj: dolgo se ogrevajo, nato pa temperaturo tudi dolgo ohranjajo. Kot so varčne v življenju, so device varčne tudi pri izražanju čustev, toda predstavniki tega znamenja so tiha voda, ki globoko dere. Niso nagnjeni k avanturam. Ko ljubijo, ljubijo globoko in ponavadi za vse življenje. Najbližje znajo bolj kot z besedami pocrkljati z drobnimi pozornostmi. Nikoli, res nikoli ne bodo pozabile na vaš rojstni dan.

Neodločne tehtnice potrebujejo zagotovila

Tehtnice so precej neodločne in vedno nihajo in tehtajo med različnimi možnostmi. Ko jih boste očarali do te mere, da ne bodo več znale živeti brez vas, se boste lahko sprostili in uživali v njihovem zanimivem pogledu na svet. Tehtnice so elegantni ljudje z dovršenim okusom, zato bodo k njihovemu zapeljevanju sodili večerja v najboljši restavraciji, izbrana darila in obiskovanje odličnih koncertov ter predstav. Ker so dovršeni na vseh področjih, so takšni tudi med rjuhami.

Škorpijoni so strastni ljubosumneži

Če boste na začetku potrpeli ob njegovih ljubosumnih izpadih (ki se bodo dogajali brez razloga in kot strela z jasnega), boste bogato nagrajeni. Škorpijoni so neverjetno čutni in predani ljubimci in v postelji z njim se vam bo zdelo, da ste na kozmični loteriji zadeli sedmico. Ne pričakujte pa klasičnih zapeljevalskih tehnik: prav možno je, da vam bo na začetku prostodušno priznal, da o svojih čustvih še ni prepričan, ko pa se bo o njih prepričal, se pripravite na divje erotične pustolovščine.

Kreativni strelci imajo v rokavu vedno kakšnega asa

Strelci so pravi umetniki osvajanja in svoje zapeljevalske tehnike znajo kameleonsko prilagoditi vašemu značaju. Če ‘padate‘ na umetnike, se bodo prelevili v Picassa, če imate raje japije, vas bodo prepričali, da bo njegovo podjetje naslednji Microsoft. Pri tem pa bodo tako originalni in simpatični, da jim boste drobne laži mimogrede oprostili. Ker obožujejo potovanja in so neradi dolgo na enem mestu, sodi k njihovemu zapeljevanju obvezno tudi kakšen izlet, ki se lahko konča tudi z vročim ljubljenjem pod milim nebom.
Deli s prijatelji