ODPUŠČAJO

Znamenja zodiaka, ki najhitreje odpustijo prevaro

Objavljeno 09. december 2015 15.30 | Posodobljeno 09. december 2015 15.30 | Piše: M. F.

Med njimi so vihravi dvojčki, nekonfliktne tehtnice in čustveni raki.

Med tistimi, ki znajo odpuščati, so tudi nežne ribe.

Nezvestoba v ljubezenskem razmerju je izdaja, ki je nekateri nikoli ne morejo preboleti in odpustiti, drugi pa jo vendarle lahko spregledajo in na novo zgradijo odnos. Kdo lahko oprosti skok čez plot in kdo ga ne more, pa je zapisano tudi v zvezdah. Poglejte, katerih pet znamenj je najpopustljivejših, če gre verjeti horoskopu.

Dvojčka

To spremenljivo zračno znamenje bo nezvestobo odpustilo, nikoli pa se ne ve, zakaj, kako in kdaj bo nesrečno epizodo prebolelo. Dvojčki so resnično nepredvidljivi in včasih bodo odpustili takoj, drugič bo treba veliko prepričevanja in zagotovil, včasih pa bo zalegel že topel in iskren nasmeh tistega, ki je storil napako. A v končni fazi so rojeni v tem znamenju povsem sposobni pozabiti mračno zgodbo.

Rak

Izjemno občutljivo vodno znamenje bo nezvestobo odpustilo takoj, ko bo druga stran pokazala, da ji je žal in da bi ji ogromno pomenilo, če bi bil njen skok čez plot pozabljen. Čustva pri raku igrajo večjo vlogo kot razum, in če je močno zaljubljen ali navezan, je vedno pripravljen pogledati skozi prste.

Tehtnica

Zračno znamenje, ki ne mara sporov in konfliktov ter zaradi ljubega miru in sprave nikomur ne zameri. Prav zato lahko odpusti tudi prešuštvo. Vse, kar za to potrebuje, je razlog, zakaj se je druga stran pregrešila, nato pa lahko nadaljuje življenje v dvoje.

Vodnar

Miroljubno in svobodomiselno znamenje je vedno pripravljeno odpustiti in pozabiti. Sicer ne takoj, a proces odpuščanja je mogoče pospešiti, če mu boste podali jasno in logično pojasnilo, zakaj ste storili, kar ste, in hkrati še argumente, zakaj bi vam vodnar dejanje moral odpustiti.

Ribi

Drugače od trmastega bika, ki prešuštva ne bi odpustil za nobeno ceno, blaga riba ne želi v razmerju nikakršnih nepotrebnih trenj in zamer, ki bi jih občutila kot neprijetno utež. Riba bo prevaro zagotovo odpustila. Potrebuje le malce več časa, da v sebi predela vse, kar se je zgodilo, se spoprime s situacijo in jo končno preboli. 

Deli s prijatelji