HOROSKOP

Znamenja, v katerih se rojevajo najboljši prijatelji

Objavljeno 09. december 2017 09.30 | Posodobljeno 09. december 2017 09.30 | Piše: M. F.

Bik, rak, devica, škorpijon in ribe vas ne bodo razočarali.

Zaradi nesebičnosti so čustvene ribe odlični prijatelji.

Katere astrološke znake krasijo lastnosti, ki so zaželene pri najboljših prijateljih?

Bik

V ozvezdju bika rojeni so izjemno predani in nikoli ne bi z ničimer ogrozili prijateljstva. Če boste kaj potrebovali, bodo pozabili na vse drugo in vam dneve ter noči nudili podporo. Poleg tega so biki zelo nesebični in ničesar ne bodo pričakovali v zameno za vse, kar storijo za prijatelje. Zanje je občutek varnosti, ki jim ga ti zagotavljajo, povsem dovolj. So prizemljeni, z nogami stojijo trdno na tleh in imajo zato na voljo vedno dober ter razumen nasvet.

Rak

Naj gre za ljubezen ali prijateljstvo, čustveni raki se vedno trudijo za odnos, poln medsebojne podpore in spoštovanja. Nič jim ni pomembnejše od ljudi, ki so jim blizu in so brezpogojno predani svojim prijateljem. Ne premorejo niti kančka egoizma in vso pozornost vedno usmerijo v druge. Zavzeto poslušajo in nudijo pomoč, preden jih kdo v stiski zanjo sploh prosi. Ne dvomite o njihovih namerah, saj so nadvse iskreni in nikoli nimajo skritega scenarija.

Devica

Rojene v znamenju device krasi neverjetna predanost. So praktične, imajo rešitev za vsako težavo in dober nasvet za vsako neprijetno situacijo. V vaše življenje se ne bodo vmešavale, če jih za pomoč ne boste prosili, vsaka vaša skrivnost in zadrega pa je pri njih varna. Nikoli ne pozabijo na rojstne dneve in druge dogodke, saj so izjemno pozorne in si zapomnijo vse, za svoje prijatelje pomembne datume.

Škorpijon

Ko škorpijona dodobra spoznate ugotovite, da je dober prijatelj za vse življenje. Res je, da izdaje rojeni v tem znaku nikoli ne pozabijo in ne odpustijo, a ljudem, ki se jim ne izneverijo, ostanejo zvesti za vedno, saj si v njihovih očeh to zaslužijo. So izjemno zaščitniški in vedno nudijo podporo ter bodo šli tudi preko svojih meja, da bi njihovi prijatelji bili srečni.

Ribe

Zaradi odprtega, nesebičnega srca so čustvene ribe odlični prijatelji. Ni boljšega ramena za jokanje, kot ga premorejo v tem znamenju rojene osebe. So čustvene in empatične, zato vedno najprej pomislijo na druge, šele nato nase. S srečo drugih se hranijo in bi storile vse, da bi na obraz tistih, ki jih imajo rade, znova narisale nasmeh. Ne marajo spletkarjenja in izdaj, to preprosto ni v njihovi naravi.

Deli s prijatelji