NAPOVED

Življenje z Luno: Previdno na cesti

Objavljeno 06. februar 2013 13.35 | Posodobljeno 06. februar 2013 13.34 | Piše: Ema Kurent

Danes nam Luna napoveduje vznemirljive dogodke v ljubezni in umetnosti.

Da bi se na novo obdobje še bolje pripravili, je priporočen post.

Sreda, 6. 2. – Luna bo do 18.56 v strelcu, pozneje v kozorogu. Do večera bomo veliko razmišljali, načrtovali in se poskušali odločiti, a čas za to nastopi šele po 19. uri, ko bomo znali razmere oceniti bolj stvarno in se tudi dogovoriti za konkretne poteze.

Četrtek, 7. 2. – Dan z Luno v resnem kozorogu bo umirjen in tih, življenje bo teklo po načrtih. Do 13.45, ko nastopi sekstil s Saturnom, lahko marsikaj dokončamo in se dogovorimo. Dan ni naklonjen družabnim srečanjem.

Petek, 8. 2. – Praznični dan, najprimernejši za počivanje. Luna bo v kozorogu do 20.21, nato v vodnarju. Ker bo Merkur v konjunkciji z Marsom, bomo veliko govorili, toda na cestah bodite zelo previdni – tudi zaradi zmanjšane pazljivosti (bližina mlaja).

Sobota, 9. 2. – Dan z Luno v družabnem vodnarju bo naklonjen druženju in navezovanju stikov, za izlete, srečanja s prijatelji, igre z otroki ... Posebno prijetne bodo dopoldanske ure, zgodaj popoldne bo le malo slabe volje.

Nedelja, 10. 2. – Luna ostaja v vodnarju do 22.21, nato vstopi v ribi. Ob 8.21 se dopolni mlaj (prazna luna). Idealen dan za počivanje. Ostanite v postelji, dokler lahko, da si obnovite zaloge moči. Pozneje se bo razživela komunikacija – primerno za lahkotno razvedrilo.

Ponedeljek, 11. 2. – Dan z mlado Luno v ribah, ki ob 10.58 doseže konjunkcijo z Marsom – varujmo se preobčutljivosti in hitenja. Ob 15. uri sledi konjunkcija z Merkurjem – čas za konstruktivne razgovore. Popoldne bo umirjeno. Ugodno za nakupe do 18. ure.

Torek, 12. 2. – Dan z Luno v ribah je kakor nalašč za ustvarjanje novih, idealističnih načrtov. V jutranjih urah se bomo složno dogovarjali, popoldne pa bo primerno za sprehode, druženje s prijatelji, ustvarjanje. Pustite domišljiji prosto pot!

Drugi planetni vplivi

Luna bo upadala do mlaja, ki ga doseže v nedeljo ob 8.21 v vodnarju, nato bo rasla. Ker bo mlaj v kvadratu s stopinjama obeh spremljajočih Sončevih mrkov, je v dneh okoli njega po svetu pričakovati več naravnih in drugih nesreč. Vozite previdno! Pred mlajem si vzemite čas za počitek, saj so nesreče lahko tudi posledica premajhne zbranosti in nepozornosti.

Sonce in Venera bosta v vodnarju, Merkur in Mars v ribah, Jupiter bo v dvojčkih in Saturn v škorpijonu. Danes (sreda) bo Venera dopolnila sekstil z Uranom – vznemirljivi dogodki v ljubezni in umetnosti. V četrtek sledi Venerin trigon z Jupitrom – eden najsrečnejših aspektov, ki izboljšuje razpoloženje in prinaša dobro voljo. V petek bo Merkur v konjunkciji z Marsom – živahna komunikacija, moč besed, prepričljivost. V nedeljo, na dan mlaja, bo Mars dosegel kvadrat z Jupitrom, zato bodimo previdni na cestah – počasi se včasih pride dlje kot s hitenjem! V ponedeljek nastopi kvadrat Venere s Saturnom – težave za tehtnice in bike.

Deli s prijatelji