LETO ČRNE KAČE

Veliki kitajski horoskop: tiger

Objavljeno 13. februar 2013 13.55 | Posodobljeno 13. februar 2013 13.52 | Piše: T. K.

Samozavestni, kot ste, najraje vidite, da gre vse po vaše in znate za to prepričljivo poskrbeti.

Novo kitajsko leto bo nekoliko slabše od preteklega za astrološke tigre, a bodo vaš bliskovit um in še hitrejši odzivi poskrbeli, da boste iz njega iztisnili največ, zlasti pri delu. A taiste lastnosti bi vam lahko kdaj tudi škodile, zato bo največji izziv v nepredvidljivem 2013. pravilno se odločiti, kdaj pokazati kremplje in kdaj obdržati svojo tigrovsko nrav v kletki. Zvezde svetujejo, da ste potrpežljivi, ne ravnajte zaletavo in se ne pustite izzivati, saj bi lahko potegnili ta kratko. Po navadi ste brez dlake na jeziku, a tokrat se boste včasih morali ugrizniti vanj, da si ne nakopljete zamere nekoga maščevalnega. Trdno zdravje jemljete za samoumevno, vendar bi ga letos utegnila načeti delovni stres in telesno izčrpavanje, tudi pri športu. Ne ženite se toliko in raje poskrbite za duhovno plat dobrega počutja, morali se boste naučiti upočasniti in sprostiti. Veliko priložnosti bo tudi za potovanja in druženje, kar vas bo prav tako ohranjalo dobre volje.

V ljubezni bo povprečno, čeravno se bo okoli samskih tigrov kar trlo občudovalcev. Težko boste našli nekoga, ki ne bo le očaran nad vašo bleščečo zunanjo privlačnostjo, ampak bo znal pogledati tudi pod površje. Ne silite se biti z nekom, ki vas ne sprejema takšnih, kakršni ste, ali biti nekaj, kar niste, saj bosta oba trpela. Vezani previdno, saj vas bo mikalo skočiti čez plot – priložnosti za to bo veliko –, a to bi lahko resno ogrozilo razmerje. Previdno obplujte čeri skušnjave in se spomnite, zakaj ste se nekoč zaljubili v svojega partnerja, pa bosta znova odkrila srečo. Če sta že dlje skupaj, letos ne razmišljajta o tem, da bi zvezo zapečatila s poroko, čas ni pravi za to.

Samozavestni, kot ste, najraje vidite, da gre vse po vaše in znate za to prepričljivo poskrbeti. A tokrat se vztrajanje pri svojem ne bo nujno obrestovalo, saj se vam bodo sodelavci uprli in se bodo kresale iskre. Poskusite se raje sporazumno odločiti in najti sredinsko pot, prav tako se lahko nekoliko ponižate in uporabite malo laskanja. Drugi vas občudujejo, in če jih boste tu in tam pohvalili, bo to delalo čudeže. Kljub morebitnim zapletom se bodo stvari razvijale in napredovale, čeprav se rezultati ne bodo pokazali tako hitro, kot bi si želeli. Stkali boste koristna poslovna poznanstva in nadrejeni bodo cenili vaše delo. Načrtujte dolgoročno in se izogibajte tveganjem. Če boste potrpežljivi in marljivi, boste tudi uspešni, še posebno aprila in maja, zelo ugoden za hitro uresničevanje novih načrtov bo tudi januar 2014. Glede denarja se ne boste mogli pritoževati – še posebno sredi leta ne –, je pa čas bolj kot takojšnjim prilivom naklonjen dolgoročnim vlaganjem, ki bodo obrodila sadove v prihodnjih letih. 

Deli s prijatelji