LETO ČRNE KAČE

Veliki kitajski horoskop: podgana

Objavljeno 11. februar 2013 13.20 | Posodobljeno 11. februar 2013 13.18 | Piše: T. K.

Tako kot pred vsemi preostalimi pripadniki kitajskega živalskega kroga je tudi pred zodiakalnimi podganami spremenljivo leto.

Pazite, da ljube osebe ne boste zanemarjali na račun službe.

A na vas je, da te spremembe obrnete sebi v prid. Prilagodljivost je vaša močna točka in zvezde kažejo, da boste v letu 2013 z novim zagonom spretno uporabili vse svoje znanje in še neodkrite darove. Izogibajte se nepremišljenemu ravnanju, še posebno junija so mogoči eksplozivni izbruhi jeze in spori, ki bi lahko privedli celo do pravnih zapletov. Nagajala vam bo tudi vaša neposrednost, ki se ne ujema preveč s skritimi motivi in spletkami kačjega leta. Zato ne zaupajte zgolj na podlagi dobrega vtisa in vselej iščite skrite motive v ozadju. Zdravja boste dobrega, pazite le na ledvice in hrbet, prav tako bi vam utegnil ponagajati stres, saj bo vaš um nenehno v pogonu. Poskrbite za dovolj spanca, sprostitev v družinskem krogu in dobro voljo, pa bo.

Ljubezensko življenje bo nekoliko težavno, še zlasti za ženske pripadnice tega znamenja, ki se bodo včasih počutile precej osamljene, medtem ko samskim moškim ne bo manjkalo priložnosti za spoznavanje. Ne hitite preveč in se ne predajte takoj – leta kače kličejo po previdnosti. Če boste več časa namenili temeljitemu spoznavanja in ne takoj predali srca, se lahko izognete poznejši bolečini. Tisti, ki ste že dlje v razmerju, boste morda prišli do prelomne točke, na kateri se bo že nekoliko postani odnos bodisi znova razcvetel bodisi končal. To bo odvisno od vas, če se potrudite, lahko zvezo prerodite in okrepite, a boste za to morali partnerja spustiti bliže k sebi, kot ste vajeni. Bolj mu prisluhnite in mu ponudite več opore, ko mu stvari ne bodo šle najbolje od rok. Čas ni primeren zgolj za stanje na mestu in čakanje: če boste poskušali nerešene težave zgolj pomesti pod preprogo in pozabiti nanje, vam bodo le še bolj zagrenile življenje. Prav tako pazite, da ljube osebe ne boste zanemarjali na račun službe.


Živahno bo tudi pri delu, kjer boste lahko začeli uresničevati neke svoje dolgoročne načrte. V službi vas čakajo nepričakovane priložnosti, nove zadolžitve, morda celo napredovanje, saj bodo nadrejeni bolj cenili vaše napore. Poskrbite, da boste naredili dober vtis, in ne skrivajte, kaj vse zmorete. Veliko si boste pomagali z dodatnim izobraževanjem, ki se ga boste lahko uspešno lotili tudi na lastno pest. Koristi boste imeli tudi od novih poslovnih znanstev in prijateljstev. Ker ste delavni in iznajdljivi, se boste odlično znašli, pazite le, da ne boste preveč neučakani. Tisti, ki ste brez službe, jo boste lažje našli. Nekoliko slabše bo le z denarjem, zdelo se vam bo, da niste dovolj nagrajeni za svoj trud. 

Deli s prijatelji