LETO ČRNE KAČE

Veliki kitajski horoskop: pes

Objavljeno 25. februar 2013 12.15 | Posodobljeno 25. februar 2013 12.09 | Piše: T. K.

Ne zanemarjajte majhnih težav, sproti jih odpravite, sicer se utegnejo razviti v kronične.

Prav nič pasje ne bo kačje leto za zodiakalne pse. Ste eno izmed najbolj darežljivih znamenj, v 2013. pa se vam bo marsikaj povrnilo, posebno v krogu družine in prijateljev. Sliši se kot blagoslov, a pripadniki tega znamenja imajo često težave s sprejemanjem – izziv v tem letu se bo naučiti vzeti, kar vam drugi ponujajo. V dajanju je veliko veselja, pustite ga okusiti tudi drugim. Vznemirljive spremembe leta vas bodo duševno izčrpale, a boste imeli več kot dovolj energije za kosanje z njimi. Tudi zdravje vam bo odlično služilo, če ne boste preveč garali ali se pustili povoziti stresu. Ne zanemarjajte majhnih težav, sproti jih odpravite, sicer se utegnejo razviti v kronične. Prav tako pri vsaki telesni dejavnosti pazite na dlani in stopala.

V ljubezenskih odnosih bosta s partnerjem tesneje povezana, zelo verjetno je, da bosta razvijala in uresničevala neke skupne zamisli. Morali pa boste biti zvesti in iskreni ter manj neprizanesljivi do drage osebe, sicer bi lahko nastopile težave. Ne bojte se odprto pokazati ljubezni in je kdaj tudi izpovedati. Nebesni vplivi opozarjajo na nevarnost prevare, tako z vaše kot partnerjeve strani, kar bi lahko resno ogrozilo zvezo. Samski boste z lahkoto spoznavali nove ljudi, čeprav bodo morali biti moški pripadniki znamenja bolj potrpežljivi pri iskanju prave polovice zanje kakor ženske. Iskali ne boste ravno daleč naokoli; zelo verjetno je, da se bo ljubezen rodila iz nekega že obstoječega prijateljstva. Mogoče je tudi, da se bo v vašem življenju znova pojavila neka izgubljena oseba iz preteklosti, ki vam še vedno veliko pomeni. Previdno – morda ste jo pustili za sabo z dobrim razlogom. Dobro premislite, preden jo sprejmete nazaj, da ne boste razočarani.

Pri delu se boste najbolje odrezali pri skupinskih naporih, a ne dovolite, da bi drugi pobrali smetano za vaš trud. Glasno zahtevajte priznanje, ki vam pripada, sicer bo to brez pomisleka storil nekdo, ki za to ni niti pomignil s prstom. Čeravno vam to ne diši, se boste morali bolj siliti v ospredje ter biti ostrejši in drznejši, da boste lahko izkoristili vse priložnosti za uspeh. Te se bodo najbolj ponujale februarja in znova po poletnem zatišju od avgusta in vse do konca leta kače prihodnjega februarja. A v zadnjih mesecih boste morali malo izpreči, da boste privarčevali nekaj energije za pozneje. Morda vas čakajo nove odgovornosti, ki pa jih boste z veseljem prevzeli. Poskusite biti bolj prilagodljivi, vztrajanje pri starih vzorcih vedenja bo brezplodno. Denarja vam ne bo manjkalo, a ga previdno nekaj dajajte na stran, saj so mogoči tudi večji nepričakovani izdatki. Pazljivi bodite tudi pri podpisovanju kakršnih koli uradnih dokumentov ali pravočasnem oddajanju vlog. 

Deli s prijatelji