LETO ČRNE KAČE

Veliki kitajski horoskop: opica

Objavljeno 21. februar 2013 13.30 | Posodobljeno 21. februar 2013 13.30 | Piše: T. K.

Krotite svojo prenagljenost pri odločanju in ljubezen do opravljanja, ki bi vam utegnili nakopati težave.

Rojeni v znamenju opice vstopate v veličastno leto, ko se vam bo vse zdelo obsijano s soncem, tudi ko bo oblačno. Imeli boste neomajno pozitiven pogled na svet in skoraj vse, česar se boste lotili, se bo na koncu, po marsikateri preizkušnji, obrnilo in razpletlo po vaše, tako v ljubezni kot karieri. Krotite le svojo prenagljenost pri odločanju in ljubezen do opravljanja, ki bi vam utegnili nakopati težave. V kačjih letih je bolje dvakrat premisliti in enkrat nekaj storiti, ne nasprotno. Bolj boste morali paziti na svoje zdravje, še posebno junija, ko bi bilo za vas modro, da telesno pripravljenost izboljšate z redno vadbo in zdravo prehrano.

Tisti, ki ste že dlje v razmerju, boste prišli do križišča, na katerem se boste morali odločiti, kam popeljati odnos v prihodnje ali pa ga nemara kar končati. Zaupajte šestemu čutu, ki vam bo prišepnil, katera odločitev je dolgoročno najboljša za vas. Če bosta ostala skupaj, se vama obeta veliko predanih trenutkov skupaj, veliko sreče bosta užila tudi v krogu družine. Če še nimata otrok, obstaja možnost, da ga bosta zdaj spočela. Samski pripadniki tega znamenja, predvsem moški, boste imeli sladke težave: preveč izbire. Vpliv zodiakalnega vladarja leta kače bo še okrepil vašo očarljivost in pronicljivost, ki vam ju že tako ali tako ne manjka. Okoli vas se bo kar trlo ljudi, ki se vam bodo pripravljeni vreči v naročje, vi pa ne boste vedeli, kje začeti. Zaupajte občutku in ne mencajte, da ne ostanete praznih rok.

Pri delu vam bo šlo dobro, a je veliko odvisno od vas samih. Če ste zadovoljni s trenutnim stanjem, bo to ostalo nespremenjeno. Resda bo v delovnem okolju nastalo nekaj sprememb, a te ne bodo toliko vplivale na vas kot na druge. Če si po drugi strani želite sprememb, bo čas zrel, da se jih lotite. Zvezde kažejo, da ste za to lahko nagrajeni z napredovanjem ali povišico, pod pogojem, da boste garali in potem znali požeti zasluge za lastno delo. Če trdo delate, ni nič narobe, če to tudi drugi vedo – dajte šefu vedeti, da ste sposobni in nadarjeni. Večji uspeh se vam lahko nasmehne že februarja, še posebno pa septembra, novembra in decembra. Izogibajte se sporom in prepirom v službi, pametno izbirajte, s kom se boste obdali pri skupnih projektih. Težko brzdate jezik, a v letu, ki bo cenilo skrivnostnost, se ugriznite vanj. Razkrivanje lastnih načrtov, opravljanje in norčevanje iz nekoga za njegovim hrbtom se vam bodo zagotovo maščevali; celo povsem nedolžno šalo bo tisti, na čigar račun bo šla, razumel napačno in začel gojiti zamero. Nebesni vplivi kažejo na lepe prihodke, a ti vam ne bodo kar sami padli v žep, zanje se bo treba potruditi. Leto potemtakem ni naklonjeno tveganim naložbam. 

Deli s prijatelji