LETO ČRNE KAČE

Veliki kitajski horoskop: bivol

Objavljeno 12. februar 2013 11.40 | Posodobljeno 12. februar 2013 11.35 | Piše: T. K.

Garaški bivoli se kljub napornemu zmajevemu letu, ki se je pravkar poslovilo, še ne boste spočili v tistem pod kačjim žezlom.

Kaj vam bo odnos z osebo, ki jo boste poželeli zgolj zato, ker jo hočejo tudi drugi?

Pred vami je veliko vznemirljivega dogajanja, ki bo po eni strani potešilo vašo tekmovalno naravo, po drugi pa preizkušalo meje vaše (ne)potrpežljivosti. Zvezde so vam naklonjene, smelo boste uresničevali tudi najdrznejše zamisli, za kar boste bogato nagrajeni. Nebesni vplivi so še posebno ugodni za učenje, kar pomeni, da bo študentom šlo vse kot po maslu, pa tudi preostali boste izpopolnjevali svoje znanje. Imeli boste veliko energije – če jo boste obrzdali in premišljeno usmerili, ne pa poskušali brezglavo poteptati vse ovire do cilja, je pred vami srečno in uspešno leto. Zelo boste razdražljivi in vzkipljivi, zato previdno, saj sta v letih kače nagrajeni prilagodljivost in obzirnost. Če ste v zmajevem letu pretiravali s hrano, boste zdaj znova lažje poskrbeli za bolj zdrav življenjski slog in stopili odvečne kilograme.

Samski bivoli boste imeli veliko priložnosti, da spoznate nekoga posebnega. Ljubezen lahko najdete zlasti prek skupnih prijateljev; morda vam bodo pripravili obetaven zmenek na slepo ali pa boste nekoga spoznali na kakšni zabavi. A pazite, da ne boste nekoga osvajali zgolj zato, ker velja za dober ulov. Kaj vam bo odnos z osebo, ki jo boste poželeli zgolj zato, ker jo hočejo tudi drugi? Izprašajte svoje srce, preden ga zlomite komu drugemu. Vezani bivoli boste v odnosu neprestano ustvarjali napetost ter iskali izgovore za prepire, pa še posedovalni in ljubosumni boste. Še sreča, da boste lahko večino nesoglasij zgladili kar pod rjuhami, saj boste to leto zelo čutni in strastni. Dolgoročno pa to ne bo dovolj in z drago osebo se boste morali odkrito pogovoriti. Veliko bolje se boste počutili, ko boste z njo končno podelili svoja čustva. Nič ne bo škodilo, če boljšo polovico kdaj peljete na lepše ali jo presenetite z romantičnim vikendom v dvoje.

Astrološki bivoli so ljudje, rojeni med 11. 2. 1937 in 30. 1. 1938, med 29. 1. 1949 in 16. 2. 1950, med 15. 2. 1961 in 4. 2. 1962, med 3. 2. 1973 in 22. 1. 1974, med 20. 2. 1985 in 8. 2. 1986 ter med 7. 2. 1997 in 27. 1. 1998.

Pri delu boste postopno, a nezadržno napredovali, tudi ob stanju na bančnem računu se vam bo smejalo, če le ne boste preveč zapravljivi. Varčujte, saj zvezde namigujejo na večje nepričakovane izdatke. Za razvoj kariere izkoristite ugodne vplive marca, julija in avgusta. Če imate lasten posel, ga boste lahko razširili. V službi seve ne bo šlo brez preglavic, nekatere si boste ustvarili kar sami, saj se vam bo zdelo, da je ves svet proti vam. A to ne pomeni, da ne smete prisluhniti svojemu šestemu čutu, ko vas bo opozoril, da nekdo ni vreden zaupanja. Še eno opozorilo: za uspeh ne bosta dovolj gola moč in vztrajnost, ki sta vaši odliki. Morali boste potrpežljivo načrtovati in načrte sproti prilagajati, prav tako pa boste morali narediti boljši vtis na sodelavce in poslovne partnerje. Mirno kri!

Deli s prijatelji