HOROSKOP

Tri znamenja, obsojena na samski stan

Objavljeno 16. marec 2017 11.20 | Posodobljeno 16. marec 2017 11.21 | Piše: M. F.

Morda se odgovor, zakaj ne najdete sreče v ljubezni, skriva v zvezdah.

Tehtnice niso nikoli povsem predane trenutni zvezi.

Vsak premore tako vrline kot šibkosti, naslednja tri znamenja pa imajo pri ohranjanju zveze običajno največ težav. Krivec za to je njihov značaj.

Bik

Biki so v zvezi lahko čudoviti: nesebični in bi za nekoga, ki ga imajo radi, storili vse. Že na samem začetku pa zagrešijo usodno napako, saj se, slepi za morebitne pomanjkljivosti izbranca, prehitro preveč predajo in preveč vlagajo. Sčasoma se počutijo izkoriščeni, zavedeni in razočarani, saj tisti, ki so mu podarili srce, pokaže pravi obraz in značaj, ki ni vedno prijeten. Čeprav je razhod zanje zelo boleč, jih to ne odvrne od tega, da ne bi v naslednji zvezi ponovili enake napake.

Tehtnica

Tehtnice vedno nekoliko tehtajo in nikoli niso povsem predane trenutni zvezi. Vselej pogledujejo, kje bi lahko bil primernejši kandidat, vedno so na lovu za boljšimi priložnostmi, medtem pa zanemarjajo težave, ki se pojavljajo v odnosu. Ko jih nanje začne opozarjati partner, razočarane odkorakajo iz razmerja.

Device

Težava pri devicah tiči v tem, da stalno analizirajo partnerja. Vsakemu njegovemu gibu, dejanju ali besedi pripisujejo preveč pomena. Prav tako vedno težijo k popolnosti, rade spreminjajo in kritizirajo sočloveka ter iz povsem malenkostnih zadreg ustvarijo neizmerne težave. In ko se teh nabere preveč, partnerju ne preostane drugega, kot da zbeži.

Deli s prijatelji